Vårt miljöansvar

Eftersom Västra Götalands Tak AB ingår i Svensk Metallåtervinning AB tar vi hand om och sorterar byggavfallet efter varje takprojekt. Du som kund slipper att ta hand om byggavfallet samtidigt som du kan vara säker på att vi ser till att det i största möjliga mån återvinns. Genom att använda miljöcertifierade materialtillverkare och duktiga återvinningsleverantörer bidrar vi till en mindre negativ miljöpåverkan.

Takrenovering – en värdehöjare

Funderar du på om det är lönsamt att renovera taket? Ett nytt tak ger inte bara huset ett bra skydd mot väder och vind. Det skapar även ett fräscht och snyggt utseende till hela huset. Flera fastighetsmäklare menar att just takrenovering är en riktigt bra investering för att höja marknadsvärdet. Våra takläggare strävar alltid efter att göra kunden nöjd genom ett väl utfört arbete. Kontakta oss om du behöver en takrenovering i Göteborg.

Fast pris och snabba leveranser

När du anlitar Västra Götalands Tak AB för en takrenovering får du i förväg ett fast pris där även plåtarbetet ingår. Vi hjälper även till med reparationer och underhåll av tak. När inte hela taket behöver läggas om servar vi med reparationer och plåtarbeten.

Besök och offert utan kostnad

När du tar kontakt med oss bokar vi in ett kostnadsfritt besök hos dig. Under besöket tittar vi på takets skick och utformning och berättar vilka åtgärder vi rekommenderar. Vi använder alltid produkter av kända fabrikat från ledande leverantörer. Eftersom ditt nya tak ska hålla i många år används självklart de bästa produkterna. Tillsammans går vi igenom olika val av produkter och du bestämmer själv vilka du tycker passar bäst till just ditt hus. Efter besöket återkommer vi med en kostnadsfri offert. När du godkänt och undertecknat offerten, returnerar du den till oss.

Offert och effektivt arbetssätt

På offerten/arbetsordern framgår själva utförandet, vilka material/färger etc som ska användas, garantier och naturligtvis – totalpriset. Vi arbetar alltid med fasta priser.

Som fastighetsägare vill man undvika ett ”öppet” tak längre än absolut nödvändigt. Vi vill alltid genomföra uppdraget snabbt, effektivt och under så kort tid som möjligt – utan att tumma på kvalitén. Därför planerar vi alltid våra projekt in i minsta detalj. Från det att vi påbörjar rivningen av den gamla takbeklädnaden ska arbetet sedan gå som på räls.

Takläggning steg för steg

  1. Kunden kontaktar Västra Götalands Tak för ett kostnadsfritt besök och en kostnadsfri offert gällande takläggning.
  2. Besök med inspektion av byggnaden.
  3. Vi lämnar offert som inkluderar arbetstid, material, hantering och återvinning av byggavfall.
  4. När offerten är godkänd och undertecknad skickar du tillbaka den till oss.
  5. Vi ordnar allt kring själva arbetet. Material, skyddsanordningar, containers mm.
  6. Arbetet utförs.
  7. Slutkontroll.
  8. Grovstädning av arbetsplatsen. Vi tar hand om och återvinner avfallet.
  9. Fakturering. Vi lämnar upp till tio års garanti på utfört arbete och material.

Leverantörer

Vi använder oss alltid av produkter med kända fabrikat från ledande leverantörer. Eftersom ditt nya tak ska hålla i många år används självklart de bästa produkterna. Tillsammans med dig går vi igenom de olika valen av takprodukter och du bestämmer själv vilka du tycker passar bäst till just ditt hus. Letar du efter en takläggare i Borås, Jönköping, Nässjö, Göteborg eller Kalmar? Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa att byta tak.