Behöver du en takläggare i Bankeryd

Vi på Västra Götalands Tak är ditt trygga och säkra val av takläggare i Bankeryd.

Vi på Västra Götalands Tak AB utför kompletta takläggningar, takrenoveringar och måleriarbeten i Bankeryd. Vi arbetar året om och inget arbete är för stort eller litet för oss. Hållbarhet och kvalitet är viktiga och avgörande frågor för oss. Vi använder oss därför utav tåliga material av högsta kvalitet. Genom att använda tåligt material av hög kvalitet får taket en lång livslängd och en trygg och nöjd kund. Vi erbjuder takläggningar för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Alla jobb som vi utför är viktiga för oss och behandlas med största respekt. Vi vill att du som kund ska bli nöjd och känna dig trygg genom hela processen med oss.

Vi lägger tegeltak, betongpannor, plåttak och papptak. Samtliga av våra takpannor är noggrant ytbehandlade för att på bästa möjliga vis stå emot väder och vind. Med våra erfarna takläggare i Bankeryd och högkvalitativa takmaterial kan du som kund känna dig trygg.

Vårt miljöansvar som takläggare

Våra takläggare i Bankeryd arbetar miljömedvetet och ser till att avfallssortering och annat miljörelaterat sköts på ett smart och skonsamt sätt. Västra Götalands Tak är med i Svensk Metallåtervinning AB, för att säkerställa bästa möjliga hantering av överblivet byggavfall efter våra takprojekt. Vi använder också miljöcertifierade materialtillverkare för att säkerställa att vi bygger hållbart. Du kan också ta ditt ansvar genom att anlita en hållbar aktör när det är dags att byta tak i Bankeryd – med oss får du inte bara ett bra tak, utan också en insats för klimatet.

Dags för solceller och solpaneler i Bankeryd?

Vi på VGTak utför inte bara takarbeten utan installerar och tillhandahåller också solceller och solpaneler till våra kunder i Bankeryd. Vi samarbetar med en aktör inom branschen och ser till att du får bästa möjliga solpanelslösning för just ditt hem. Trenden i samhället är tydlig och du har säkert sett allt fler solpaneler och solceller dyka upp i grannskapet i Bankeryd. Kontakta oss gärna vid intresse!

Taklösningar med omtanke

I Bankeryd förstår vi att ett tak är mer än bara skydd mot väder och vind. Ibland krävs det lite extra, som att byta ut gammalt trä eller förstärka konstruktionen. Vi erbjuder en komplett service, så att du kan känna dig trygg genom hela processen.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak