Byt tak i tid

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka – det kan leda till en obehaglig flashback. Du kan själv kontrollera taket och på så sätt förebygga större skador. Läs på vår sida om takbyte hur du kollar ditt tak. Ett bra tak höjer marknadsvärdet på ditt hus.

Takläggning i Jönköping är vårt expertisområde. Vi har lång erfarenhet och hjälper dig i alla typ av projekt. Arbeten vi gjort omfattar både hyresrätter, bostadsrättshus samt villor och industri. För att det ska vara lättare för dig har vi helhetslösningar. Låt oss hjälpa dig med takbytet och takläggningen i Jönköping och vi ser alltid till att du är helt nöjd med ditt nya tak!

Måleri

Vi hjälper även till med måleri i Jönköping. Som målerifirma tar vi ett helhetsansvar och ser till att ditt hus eller din lägenhet blir som sprillans ny. Vi återvinner och tar ett ansvar för miljön när vi arbetar med projekt, så att du kan känna dig trygg.

Takläggare i Taberg, Månsarp & Norrahammar

Vi erbjuder även våra tjänster till de mindre orterna i trakterna kring Jönköping. Är du i behov av en erfaren takläggare i Taberg, Månsarp & Norrahammar med omnejd, så är du varmt välkommen att kontakta oss.

För oss är det mycket viktigt att kunden ska bli nöjd. Våra erfarna takläggare ser till att du som kund får ett nytt tak som du är nöjd med. För att uppnå dessa förutsättningar ser vi till att använda material av hög kvalitet.

Har du några som helst frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.

Din takläggare i Jönköping

I Jönköping har vi två kontor. Vi hänvisar alla ärenden till vårt huvudkontor på Hjortronvägen.

Huvudkontor, Hjortronvägen 4

 

Barnarpsgatan 70

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak