Byt tak i tid

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka. Du kan själv kontrollera taket och på så sätt förebygga större skador. Läs på vår sida om ”takbyte” hur du kollar ditt tak. Ett bra tak höjer marknadsvärdet på ditt hus.

Takläggning i Jönköping är vårt expertisområde. Vi har lång erfarenhet och hjälper dig i alla typ av projekt. Arbeten vi gjort omfattar både hyresrätter, bostadsrättshus samt villor och industri. För att det ska vara lättare för dig har vi helhetslösningar. Låt oss hjälpa dig med takbytet och takläggningen i Jönköping och vi ser alltid till att du är helt nöjd med ditt nya tak!

Måleri

Vi hjälper även till med måleri i Jönköping. Som målerifirma tar vi ett helhetsansvar och ser till att ditt hus eller din lägenhet blir som sprillans ny. Vi återvinner och tar ett ansvar för miljön när vi arbetar med projekt, så att du kan känna dig trygg.

Din takläggare i Jönköping

I Jönköping har vi två kontor. Vi hänvisar alla ärenden till vårt huvudkontor på Hjortronvägen.

Huvudkontor, Hjortronvägen 4

 

Barnarpsgatan 70

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggning Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak