När är det dags att byta tak?

Att vänta för länge med att byta tak kan vara ett obehagligt misstag. Se därför till att med jämna mellanrum kontrollera ditt tak. Läs mer på vår sida takbyte om hur du gör. Att ha ett bra tak gör inte bara hemmet tryggare, det ökar också marknadsvärdet på huset.

Den bästa takläggaren i Jönköping?

Takläggning i Jönköping är vårt expertisområde. Vi har lång erfarenhet och hjälper dig i alla typ av projekt. Arbeten vi gjort omfattar både hyresrätter, bostadsrättshus samt villor och industri. Vi tar ansvar för samtliga takläggningsbehov hos dig och kan erbjuda allt från inspektioner, reparationer till kompletta takbyten. Låt oss hjälpa dig med takbytet och takläggningen i Jönköping. Inget projekt är för stort eller för litet för oss. Vill du veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss, våra takläggare i Jönköping kommer gärna hem till dig för en konsultation.

Måleri

Behöver du hjälp med måleri på huset i Jönköping? Utöver takläggning erbjuder vi även tjänster inom måleri. Kanske är det dags att se över fasaden eller få en liten nytändning med ny färg på huset? Oavsett behov kan du känna dig trygg med att arbeta med oss. Vi tar tillsammans med dig fram bästa möjliga lösning för ditt hem. Varmt välkommen att kontakta våra målare i Jönköping.

Takläggare i Taberg, Månsarp & Norrahammar

Vi erbjuder även våra tjänster till de mindre orterna i trakterna kring Jönköping. Är du i behov av en erfaren takläggare i Taberg, Månsarp & Norrahammar med omnejd, så är du varmt välkommen att kontakta oss.

För oss är det mycket viktigt att kunden ska bli nöjd. Våra erfarna takläggare ser till att du som kund får ett nytt tak som du är nöjd med. För att uppnå dessa förutsättningar ser vi till att använda material av hög kvalitet.

Har du några som helst frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.

Din takläggare i Jönköping

I Jönköping har vi två kontor. Vi hänvisar alla ärenden till vårt huvudkontor på Hjortronvägen.

Huvudkontor, Hjortronvägen 4

 

Barnarpsgatan 70

Inte bara tak – vi kan solpaneler och solceller i Jönköping

Vi erbjuder inte bara taklösningar för våra kunder i Jönköping, vi har också solpaneler och solceller. Tack vare ett samarbete med en aktör på solenergimarknaden kan vi erbjuda även det. Många i Jönköping väljer idag att satsa på den hållbara och smarta energin som solpaneler och solceller ger. Vill du veta mer om hur du på bästa sätt kan implementera det i ditt hem? Hör gärna av dig till oss, så berättar vi mer.

En stad, ett tak, en lösning

I Jönköping, där staden möter Vätterns klara vatten, vet vi att varje tak har sin egen karaktär. Vi förstår vikten av att erbjuda en helhetslösning för våra kunder. Utöver takläggning, står våra snickare och byggare redo att hantera alla utmaningar. Med oss får du en sömlös och kvalitetssäker upplevelse. Vi är här för att se till att ditt tak står starkt, oavsett väder.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak