Byt tak i tid

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka. Du kan själv kontrollera taket och på så sätt förebygga större skador. Läs på vår sida om ”Sjuka tak” hur du kollar ditt tak. Ett bra tak höjer marknadsvärdet på ditt hus.

Solceller och Solpaneler i Hjo

Vi på VGTak erbjuder inte bara takarbeten, vi erbjuder nämligen också solenergi. Tack vare ett samarbete med en aktör i branschen tillhandahåller vi solceller och solpaneler i Hjo. Du har säkerligen sett allt fler grannar montera solpaneler på taket, kanske är det dags för dig att haka på? Eller är du redan med på taget, men är ute efter att utöka eller ändra din uppsättning? Vi hjälper dig gärna vidare. Hör av dig!

Där varje tak räknas

I Hjo tar vi hand om varje tak som om det vore vårt eget. Vi förstår vikten av att ha en helhetslösning för våra kunder. Därför erbjuder vi inte bara takläggning, utan även de bygg- och snickartjänster som kan krävas. Med oss får du en partner som ser till helheten, och som alltid strävar efter att leverera det bästa för ditt hem.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak