Byt tak i tid

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka. Du kan själv kontrollera taket och på så sätt förebygga större skador. Läs på vår sida om ”byta tak” hur du kollar ditt tak. Ett bra tak höjer marknadsvärdet på ditt hus.

Intresserad av solceller i Skövde?

Solenergi är en förnybar resurs, vilket innebär att den kan användas om och om igen. Det är också en pålitlig energikälla, vilket gör det till ett utmärkt val för både hem och företag. Solceller och solpaneler är ett utmärkt sätt att dra nytta av denna förnybara resurs, och på Västra Götalands Tak har vi åtagit oss att ge våra kunder de bästa möjliga alternativen inom solenergi. Det här tack vare ett nära samarbete med en aktör i branschen.

Om du är intresserad av att lära dig mer om solceller och solpaneler kan du kontakta oss redan idag. Vi svarar gärna på alla dina frågor och hjälper dig att komma igång med att göra ditt hem mer hållbart.

Där kullarna möter bästa taklösningar
I Skövde, där kullarna och hustaken ger karaktär åt horisonten, vet vi att varje tak behöver vara robust. Vi förstår vikten av att erbjuda en helhetslösning för våra kunder. Utöver takläggning, erbjuder vi även de bygg- och snickartjänster som kan behövas. Med våra erfarna snickare och byggare, kan du vara säker på att ditt tak står starkt. Med oss får du en partner som ser till att ditt takprojekt blir en framgång.

Där tradition möter toppmodern takteknik

I Tidaholm, där traditioner går hand i hand med framtid, vet vi att varje tak har sin egen karaktär. Vi förstår vikten av att ha en helhetslösning för våra kunder. Därför erbjuder vi inte bara takläggning, utan även de bygg- och snickartjänster som kan krävas. Våra snickare och byggare arbetar tillsammans för att ge ditt tak den bästa möjliga lösningen. Med oss får du en partner som värnar om ditt hem och dess traditioner.

Snickarjobben ger taket perfektion

I Skövde, där kullarna och taken ger karaktär till horisonten, vet vi att varje tak behöver vara robust. Vi förstår vikten av att erbjuda en helhetslösning för våra kunder. Utöver takläggning, erbjuder vi även de bygg- och snickartjänster som kan behövas. Med våra erfarna snickare och byggare, kan du vara säker på att ditt tak står starkt. Med oss får du en partner som ser till att ditt takprojekt blir en framgång.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak