Byt tak i tid

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka. Du kan själv kontrollera taket och på så sätt förebygga större skador. Läs på vår sida om ”byta tak” hur du kollar ditt tak. Ett bra tak höjer marknadsvärdet på ditt hus.

Intresserad av solceller i Skövde?

Solenergi är en förnybar resurs, vilket innebär att den kan användas om och om igen. Det är också en pålitlig energikälla, vilket gör det till ett utmärkt val för både hem och företag. Solceller och solpaneler är ett utmärkt sätt att dra nytta av denna förnybara resurs, och på Västra Götalands Tak har vi åtagit oss att ge våra kunder de bästa möjliga alternativen inom solenergi. Det här tack vare ett nära samarbete med en aktör i branschen.

Om du är intresserad av att lära dig mer om solceller och solpaneler kan du kontakta oss redan idag. Vi svarar gärna på alla dina frågor och hjälper dig att komma igång med att göra ditt hem mer hållbart.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak