Byt tak i tid

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka, då har den största skadan redan skett. Du kan själv kontrollera taket och på så sätt förebygga större och mer kostsamma skador. Läs på vår sida ”Sjuka tak” om hur du kontrollerar ditt tak. Ett bra tak höjer marknadsvärdet på ditt hus och är en bra investering inför framtiden. Taket skyddar också huset mot väder och vind, därför är det inget man vill snåla in på. Ett bra tak kommer alltid vara värt det i slutändan.

Din takläggare i Trollhättan

Vi finns för dig när det gäller takarbeten, oavsett om det gäller en totalrenovering eller mindre reparationer. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar, vi hjälper dig gärna med alla typer av takrelaterade problem! Är du intresserad av att få ett uppskattat pris på ditt uppdrag? Hos oss får du alltid en kostnadsfri offert på ditt uppdrag. Genom att fylla i formuläret här ovan så återkommer vi med ett skräddarsytt pris för ditt arbete!

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak