Byt tak i tid

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka, då har den största skadan redan skett. Du kan själv kontrollera taket och på så sätt förebygga större och mer kostsamma skador. Läs på vår sida ”Sjuka tak” om hur du kontrollerar ditt tak. Ett bra tak höjer marknadsvärdet på ditt hus och är en bra investering inför framtiden. Taket skyddar också huset mot väder och vind, därför är det inget man vill snåla in på. Ett bra tak kommer alltid vara värt det i slutändan.

Din takläggare i Trollhättan

Vi finns för dig när det gäller takarbeten, oavsett om det gäller en totalrenovering eller mindre reparationer. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar, vi hjälper dig gärna med alla typer av takrelaterade problem! Är du intresserad av att få ett uppskattat pris på ditt uppdrag? Hos oss får du alltid en kostnadsfri offert på ditt uppdrag. Genom att fylla i formuläret här ovan så återkommer vi med ett skräddarsytt pris för ditt arbete!

Vi erbjuder solpaneler och solceller i Trollhättan också

Letar du efter ett företag som kan erbjuda dig både takbyten och solceller? Sök inte längre än till Västra Götalands Tak i Trollhättan. Tack vare ett nära samarbete med en aktör inom solenergibranschen kan vi erbjuda våra kunder solceller och solpaneler. Det gör oss till det perfekta valet för alla som vill byta till förnybar energi.

Så varför ska du välja solceller i Trollhättan? Det finns ett antal skäl. För det första är solceller en förnybar energikälla, vilket innebär att de inte tar slut som fossila bränslen. För det andra är de ett utmärkt sätt att spara pengar på dina energiräkningar. Och slutligen kan installation av solceller bidra till att minska ditt koldioxidavtryck.

Om du är intresserad av att lära dig mer om solceller och hur de kan gynna dig, ta kontakt med Västra Götalands Tak redan idag. Vi svarar gärna på alla dina frågor och hjälper dig att byta till förnybar energi.

Trollhättan: Där fallen inspirerar varje tak

I Trollhättan, där fallen brusar mäktigt, vet vi att varje tak behöver särskild omsorg. Vi förstår vikten av att erbjuda en helhetslösning för våra kunder. Utöver takläggning, erbjuder vi även de snickartjänster som kan behövas. Med våra erfarna snickare, kan du vara säker på att ditt tak står starkt. Med oss får du en partner som ser till att ditt tak blir en del av Trollhättans storslagna natur.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak