vgtak-1

KOMPLETTA TAKRENOVERINGAR

DIPLOMERADE TAKLÄGGARE

30vattentatt
vgtak-2

FASTA PRISER

Garanti

SNABBA JOBB

30-ÅRS GARANTI

vgtak-3

Ska du byta tak? Anlita Västra Götalands Tak!

Västra Götalands Tak AB utför kompletta takomläggningar och takrenoveringar i hela Götaland. Vi utför arbete som takläggare och kan byta tak åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Vi lägger både tegeltak, betongpannor, plåttak och papptak. Alla våra takpannor är ytbehandlade för att på bästa sätt stå emot väder och vind.

25-års erfarenhet av tak

Vi har 25 års erfarenhet inom takbranschen och vi vet vad som förväntas av oss när du vill byta tak. Idag arbetar vi med takrenovering i hela Götalandsområdet men är speciellt väl anlitade som takläggare i bland annat Göteborg, Jönköping, Borås, Skövde och Kalmar.

Kompletta takrenoveringar

Vi levererar alltid helhetslösningar vilket innebär att vi tar hand om allt från början till slut. Efter vår första kontakt återkommer vi med en skriftlig offert på hela renoveringen inklusive bortforsling och återvinning av byggavfallet. Tanken är att du inte ska behöva hantera något avfall själv.

Vi är medlemmar i branschorganisationen och rekommenderas av takläggare.se

godkand-villaagarna200

Västra Götalands Tak AB är kvalitetssäkrade och godkända av Villaägarnas Riksförbund. Det innebär att vi lever upp till Villaägarnas hårda kvalitets- och servicekrav.

Rotavdrag

Nu har du möjlighet att göra ROT-avdrag på 30% av vår arbetskostnad vid de flesta arbeten som vi utför i din fastighet. Läs mer på skatteverkets hemsida.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!