Solceller

Vi på Västra Götalands Tak erbjuder montering och installation av solceller. Oavsett om det är solceller till ett litet fritidshus eller en stor gård så har vi rätt produkter, erfarenhet och kunskap för att du som kund ska bli nöjd.

Solceller är ett miljövänligt och effektivt alternativ för att förse ditt hus med el. Det finns flertalet anledningar som gör solceller till ett självklart val. Skapa din egen el i hemmet med hjälp av solceller, spara pengar och låt köpt el vara en flashback. I längden gör du en vinst både för dig själv och miljön tack vare att den el du använder produceras på ett miljövänligt sätt.

Välkommen att kontakta oss om du önskar ett kostnadsförslag eller har några frågor eller funderingar.

Stöd till din investering i solceller

Att installera solceller är ofta en ekonomiskt fördelaktig investering. Inte sällan kan man räkna med en avkastning på 10% på kapitalet man investerat. Som jämförelse är det inte många pensionsförsäkringar som kan erbjuda så hög garanterad avkastning.

För dig som privatperson finns idag dessutom två olika former av statligt stöd när du installerar solceller: Statligt investeringsstöd (för närvarande 20%) och Rotavdrag (för närvarande 9%).

Investeringsstödet kan även företag ansöka om.

Här kan du läsa mer om stödet samt få information om hur du ansöker om stöd till solceller:

Information om stöd till investering.