Byta tak i tid

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka. Du kan själv kontrollera taket och på så sätt förebygga större skador innan de uppstår. Läs på vår sida om ”Sjuka tak” hur du kollar ditt tak själv. Mäklare är eniga om att ett bra tak höjer marknadsvärdet på huset. Våra takläggare i Värnamo ser till att du får ett säkert tak som skyddar mot såväl, väder som vind. Ett tak är viktigt och inget att tumma på. Våra takläggare står redo att hjälpa dig!

 

Din takläggare i Värnamo

Västra Götalands Tak är en trovärdig, meriterad och skicklig takläggarfirma, med erfarenhet från byggen i stora delar av landet. Våra anställda utbildas löpande, för att säkerställa god kompetens och att de senaste rönen präglar våra projekt. Vi vill alltid ligga i framkant, det gäller våra takläggare i Värnamo, eller i hela Småland för den delen.

Är du nyfiken på vad vi gjort tidigare? Kolla in våra referensobjekt eller slå oss en signal, så berättar vi mer. Vi är din takläggare i Värnamo!

Vi fixar taket – och sparar på miljön

Utöver ett väl utfört takarbete tar vi hänsyn till miljön genom att använda miljöcertifierat material när vi arbetar. Självklart sorterar vi också efter utfört arbete och ser till att saker och ting hamnar där det ska. Allt för en minskad negativ miljöpåverkan. Hållbarhet genomsyrar vårt arbetssätt och du kan vara säker på att våra takläggare i Värnamo ser till att de gör sitt för att bidra. Våra byggen håller långsiktigt, inte bara taket utan också helheten.

Är det dags för solceller i Värnamo? Vi hjälper dig!

Om du letar efter ett pålitligt och erfaret takföretag som även kan förse dig med solceller och solpaneler är Västra Götalands Tak det perfekta valet. Vi har många års erfarenhet av takbranschen, och tack vare vårt nära samarbete med en aktör inom solenergibranschen kan vi även erbjuda våra kunder i Värnamo solceller och solpaneler. Detta gör oss till det perfekta valet för alla som vill byta till solenergi.

Där sjöarnas glans reflekteras i varje tak

I Värnamo, omgivet av glittrande sjöar, vet vi att varje tak behöver särskild omsorg. Våra kunder uppskattar att vi kan erbjuda en helhetslösning. Därför erbjuder vi inte bara takläggning, utan även de snickartjänster som kan krävas. Med våra dedikerade snickare, kan du vara säker på att ditt tak får den lyster och hållbarhet det förtjänar. Med oss får du en partner som värnar om ditt hem och dess plats i landskapet.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak