Byt tak i tid

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka. Du kan själv kontrollera taket och på så sätt förebygga större skador. Läs på vår sida om ”Sjuka tak” hur du kollar ditt tak. Ett bra tak höjer marknadsvärdet på ditt hus.

Är du intresserad av solenergi i Skara?

Tack vare vårt nära samarbete med en aktör inom solenergibranschen erbjuder Västra Götalands Tak solpaneler och solceller till våra kunder i Skara. Våra paneler och celler är av hög kvalitet och hållbara, vilket gör dem till ett utmärkt val för ditt hem eller företag. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra solenergilösningar!

Skara: Där historia skyddas av starka tak

I Skara, med sina historiska skatter, vet vi att varje tak berättar en historia. Vi förstår vikten av att ha en helhetslösning för våra kunder. Därför erbjuder vi inte bara takläggning, utan även de bygg- och snickartjänster som kan krävas. Våra snickare och byggare är redo att ge ditt tak den omsorg och expertis det behöver. Med oss får du en partner som värnar om ditt hem och dess historia.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak