Byt tak i tid

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka. Du kan själv kontrollera taket och på så sätt förebygga större skador. Läs på vår sida om ”byta tak” hur du kollar ditt tak. Ett bra tak höjer marknadsvärdet på ditt hus.

Din takläggare på Öland

På Öland hittar man oss närmare bestämt i Borgholm.

Dags för solceller på Öland?

Vi erbjuder inte bara taklösningar i alla dess former, vi kan solenergi också. Tack vare ett nära samarbete med en välkänd aktör i branschen kan vi erbjuda dig som kund på VGTak solceller och solpaneler på Öland. Kontakta oss gärna för mer information, så tar vi ditt projekt från start till mål. Vi hörs!

Öland: Där vinden berättar takets saga

På Öland, där vinden bär med sig havets sånger, vet vi hur viktigt det är med tak som håller. Vi förstår vikten av att ha en helhetslösning för våra kunder. Därför erbjuder vi inte bara takläggning, utan även de byggtjänster och snickartjänster som kan behövas. Våra byggare arbetar tillsammans för att ge ditt tak den styrka det behöver. Med oss får du en partner som värnar om ditt hem och dess plats på ön.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak