Vi är din takläggare i Växjö

Vi på Västra Götalands Tak har varit med länge i branschen och är välkända i stora delar av landet. Du kan känna dig trygg att lämna ditt tak i våra takläggare i Växjös händer. Våra anställda utbildas regelbundet enligt det senaste inom takläggning och har stor erfarenhet. Vi vill vara säker på att vi möter dina förväntningar på oss, det är en självklarhet. VGTak:s takläggare utför dagligen takbyten, takreparationer och andra arbeten i Växjö och Kronoberg med omnejd.

 

Att tänka på vid val av takläggare

Ta aldrig något för givet när du ska anlita en takläggare, utan välj med omsorg. Vi ställer höga krav på hantverkare och gör allt för att du ska bli nöjd. Vi visar gärna referenser och tidigare byggnationer vi utfört för att visa vad vi går för.

Du ska kunna känna dig trygg och veta vad du får när du anlitar någon, redan innan arbetet börjar. Det är viktigt för oss att kunna se kunden i ögonen och vara transparenta arbetet igenom.

 

Hållbar takläggning – för dig och miljön

Miljöpåverkan och avfallssortering är alltid av högsta vikt för våra takläggare i deras arbeten. Västra Götalands Tak samarbetar med verksamheten Svensk Metallåtervinning AB och värnar om att allt kvarblivet material efter arbete tas omhand. Avfallet sorteras och förs sedan vidare till återvinning.

Du som kund kan vara trygg i vetskapen om att vi alltid tar hand om avfall och ser till att det återvinns så gott det bara kan. Vi använder alltid miljöcertifierade materialtillverkare och kompetenta återvinningsleverantörer för att bidra till en mindre negativ miljöpåverkan. Våra takläggare i Växjö jobbar alltid miljövänligt, det kan du vara sker på.

Var snäll mot taket – och din plånbok

Att renovera taket förbises ofta när huset ska tas om hand. Trots att taket kanske är den allra mest vitala delen på byggnationen. Att låta taket bli dåligt kan bli en väldigt dyrköpt historia. Vi rekommenderar starkt att se över taket redan tidigt, kanske kan en enkel renovering förlänga livslängden. Eller så kanske en stor svaghet i det upptäcks tidigt, vilket kan spara mycket pengar och möda för dig.

Kontakta gärna våra takläggare i Växjö för mer information över hur vi kan hjälpa dig. Du når oss via telefon, eller genom formuläret nedan. Vi hörs!

Dags för solceller i Växjö? Vi hjälper dig!

Om du letar efter ett företag som inte bara kan hjälpa dig med dina takbehov, utan också kan förse dig med solpaneler och solceller, då är Västra Götalands Tak företaget för dig.

Tack vare ett nära samarbete med en aktör inom solenergibranschen kan vi erbjuda våra kunder i Växjö solceller av högsta kvalitet som kan hjälpa dem att spara pengar på sina energiräkningar och minska sitt koldioxidavtryck. Så om du är intresserad av att byta till solenergi, se då till att kontakta Västra Götalands Tak redan idag.

Sjöarnas stad kröns av perfekta tak

I Växjö, känd som sjöarnas stad, vet vi att varje tak behöver reflektera omgivningens skönhet. Vi förstår vikten av att ha en helhetslösning för våra kunder. Därför erbjuder vi inte bara takläggning, utan även de snickartjänster som kan behövas. Med våra skickliga snickare, kan du vara säker på att ditt tak blir lika imponerande som Växjös natursköna omgivningar. Med oss får du en partner som värnar om ditt hem och dess plats i staden.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak