Dags för nytt tak i Gnosjö?

Vänd dig med förtroende till oss för att få hjälp av pålitliga takläggare i Gnosjö med stor erfarenhet och hög kvalitet. Vi erbjuder alla möjliga takarbeten, med allt från reparationer till nybyggnationer. Med lång erfarenhet och gott rykte i branschen kan du vara säker på vad du får från oss. Självklart lämnar vi nöjd kund-garanti. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa just dig. Vi hörs!

Solceller och solpaneler i Gnosjö

Vi erbjuder inte bara takarbeten utan också solenergi. Tack vare ett nära samarbete med en aktör i branschen kan vi erbjuda våra kunder i Gnosjö solceller och solpaneler också. Du har säkert sett dina grannar ta vara på solens energi redan, varför inte haka på? Slå oss gärna en signal, så berättar vi mer om hur ditt hem också kan skapa hållbar och smart el genom solpaneler och solceller.

 

Ditt tak, vår prioritet

I Gnosjö tar vi varje takprojekt på största allvar. Vi förstår vikten av att ha en helhetslösning för våra kunder. Därför erbjuder vi inte bara takläggning, utan även de bygg- och snickartjänster som du som kund behöver hjälp med. Med oss kan du vara säker på att ditt projekt hanteras med högsta kvalitet från början till slut.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak