Byt tak i tid

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka. Du kan själv kontrollera taket och på så sätt förebygga större skador. Läs på vår sida om ”takbyte” hur du kollar ditt tak. Ett bra tak höjer marknadsvärdet på ditt hus.

Behöver du en takläggare i Kungälv?

Överväger du att se över taket på ditt hem? Anlita med fördel en av våra takläggare i Kungälv och få hjälp med allt från projektering till färdigt tak. Det sparar dig tid och säkerställer också att allting går rätt till. Taket är en viktig del av ditt hem och inte bara en estetisk detalj. Se därför till att ta väl hand om ditt tak och investera i det. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna för mer information.

Vill du skaffa solceller i Kungälv? Vi hjälper dig!

Hos oss på VGTak erbjuds inte bara takarbeten, vi tillhandahåller även solceller och solpaneler till våra kunder i Kungälv. Tack vare ett nära samarbete med en aktör i branschen kan vi erbjuda dig solenergilösningar. Är du nyfiken på mer är det bara att slå oss en signal, så tar vi fram bästa möjliga lösning för dig.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak