Byta tak i tid

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka. Du kan själv kontrollera taket och på så sätt förebygga större skador. Läs på vår sida om ”Sjuka tak” hur du kollar ditt tak. Ett bra tak höjer inte bara marknadsvärdet på ditt hus utan ser också till så att inget vatten kommer in.

Takläggare i Vetlanda

Våra takläggare i Vetlanda har utfört kompletta takläggningar och takrenoveringar och har över 25 års erfarenhet. Eftersom vi hjälper till med hela arbetet så kan ni känna er säkra med oss. Det betyder att vi byter eller lägger inte bara taket, vi tar hand om alla transporter och inköp och ser också till så att allt byggavfall sorteras rätt.

Vi säkerställer att de leverantörer vi använder oss utav endast levererar högsta kvalitet av material. Välkommen till att kontakta oss om du behöver en takläggare i Vetlanda.

Vi kan solceller i Vetlanda – vi hjälper dig!

Tack vare ett samarbete med en aktör i branschen kan vi även erbjuda solenergilösningar. Solpaneler och solceller är ett utmärkt sätt att minska dina energikostnader och hjälpa miljön i Vetlanda. Genom att installera solpaneler på ditt hem eller företag kan du generera din egen rena, förnybara energi. Detta kan spara pengar på dina energiräkningar, och det är också bra för planeten. Solenergi är en grön, hållbar energikälla som inte ger upphov till utsläpp som traditionella fossila bränslen. Så varför inte satsa på solenergi? Kontakta Västra Götalands Tak idag för att få veta mer om våra solceller och solpaneler.

I Vetlanda ger skogens ro trygghet under taket

I Vetlanda, omgivet av skogarnas lugn, vet vi att varje tak är en trygghetsplats. Vi förstår vikten av att erbjuda en helhetslösning för våra kunder. Utöver takläggning, erbjuder vi även de snickartjänster som kan behövas. Med våra erfarna snickare, kan du vara säker på att ditt tak blir en fristad från vardagens brus. Med oss får du en partner som ser till att ditt tak står starkt genom alla årstider.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak