Byta tak i tid

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka. Du kan själv kontrollera taket och på så sätt förebygga större skador. Läs på vår sida om ”Sjuka tak” hur du kollar ditt tak. Ett bra tak höjer inte bara marknadsvärdet på ditt hus utan ser också till så att inget vatten kommer in.

Vi har utfört kompletta tagläggningar och takrenoveringar och har över 25 års erfarenhet. Eftersom vi hjälper till med hela arbetet så kan ni känna er säkra med oss. Det betyder att vi byter eller lägger inte bara taket, vi tar hand om alla transporter och inköp och ser också till så att allt byggavfall sorteras rätt.

Vi säkerställer att de leverantörer vi använder oss utav endast levererar högsta kvalitet av material. Välkommen till att kontakta oss om du behöver hjälp med ditt tak i Ulricehamn och Tranemo.

Kontakta oss när du behöver en takläggare i Ulricehamn!

Vi finns för dig när det är dags för någon form av takarbete. Tveka därför inte att höra av dig till om du har frågor eller funderingar, vi hjälper gärna till med dina takrelaterade problem! Är du intresserad av att få ett uppskattat pris på ditt uppdrag? Hos oss får du alltid en kostnadsfri offert på ditt arbete. Fyll i formuläret här ovan så återkommer vi till dig!

Är du intresserad av solpaneler eller solceller i Ulricehamn?

Vi erbjuder inte bara taklösningar utan tillhandahåller också lösningar inom solenergi till våra kunder. Hos oss hittar du både solpaneler och solceller i Ulricehamn, genom skräddarsydda lösningar för just dig. Tack vare ett samarbete med en erkänd aktör i branschen kan vi ge dig både takarbeten och montering av solceller.

Ulricehamn: Där sjön möter stadens tak

I Ulricehamn, där vattnet kluckar mot strandkanten, vet vi att varje tak har sin egen plats i stadsbilden. Vi förstår vikten av att ha en helhetslösning för våra kunder. Därför erbjuder vi inte bara takläggning, utan även de snickartjänster som kan krävas. Med våra dedikerade snickare, kan du vara säker på att ditt tak får den omsorg det förtjänar. Med oss får du en partner som värnar om ditt hem och dess plats i staden.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak