Byt taket i tid

Vänta inte med att byta tak tills det redan börjat läcka, då är den värsta skadan redan skedd. Du kan själv kontrollera ditt tak och på så sätt föregå och förebygga större skador. Genom att upptäcka problem i tid kan dom åtgärdas innan de hinner bli allvarliga och mer kostsamma än nödvändigt. Läs på vår sida om ”Sjuka tak” hur du själv kontrollerar ditt tak. Ett bra tak är en investering som höjer marknadsvärdet på ditt hus.

Din takläggare i Kungsbacka

Du är välkommen att vända dig till oss på Västra Götalands tak för de flesta takarbeten. Vi utför allt från kompletta takläggningar och takbyten till mindre renoveringar och måleriarbeten, året om. Vi använder oss alltid av material av högsta kvalitet för att säkerställa att våra arbeten håller i många år fram över. Vi erbjuder högkvalitativa taktjänster för både privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Inget arbete är för stort eller för litet, så tveka inte att kontakta oss!

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak