När ska man byta tak?

Man ska alltid tänka på att inte vänta med takbytet tills man börjar få problem med taket. Det är viktigt att man agerar innan taket börjar läcka in eller liknande för att undvika större skador. Känner du dig osäker på när det är dags att lägga om taket kan du läsa mer på vår sida om takbyte, eller kontakta oss direkt via formuläret längre upp på sidan.

Din takläggare i Vara

Du kan vända dig till oss på Västra Götalands Tak AB för alla sorters takläggningar, takrenoveringar samt måleri- och byggarbeten i Vara och Västra Götaland. Våra takläggare är experter på just tak och våra arbeten genomsyras alltid av hållbarhet och kvalitet. Tack vare vår långa erfarenhet och att vi endast använder oss av högkvalitativt material kan du som kund känna dig trygg med att anlita oss för ditt takbyte.

Inte bara tak – solenergi

Förutom takbyten och andra takarbeten erbjuder vi även solceller och solpaneler. Detta tack vare vårt nära samarbete med en aktör inom solenergibranschen.

Så varför ska du välja solenergi? Här är bara några få anledningar:

1. Solenergi är miljövänligt.

2. Solenergi är en förnybar resurs.

3. Solenergi är prisvärt.

4. Solenergi är tillförlitligt.

Om du är intresserad av att lära dig mer om solenergi, eller om du vill få en offert för ett nytt tak och solceller i Vara, vänligen kontakta oss idag!

I Vara möter tradition takets framtid

I Vara, där traditioner lever kvar, vet vi att varje tak berättar en historia. Vi förstår vikten av att erbjuda en helhetslösning för våra kunder. Utöver takläggning, erbjuder vi även de snickartjänster som kan behövas. Med våra erfarna snickare, kan du vara säker på att ditt tak får den bästa möjliga lösningen. Med oss får du en partner som ser till att ditt tak står starkt genom tidens gång.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak