Takläggare i Alingsås byter ditt tak

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka. Du kan själv kontrollera taket och på så sätt förebygga större skador. Läs på vår sida om ”Sjuka tak” hur du kollar ditt tak. Ett bra tak höjer marknadsvärdet på ditt hus.

Våra erfarna takläggare i Alingsås utför kompletta takläggningar, takrenoveringar, måleriarbeten i Alingsås med omnejd. Vi har mångårig erfarenhet inom renoveringar av tak och jobbar året om.

Vi erbjuder solpaneler och solceller i Alingsås

VGTak erbjuder inte bara taklösningar utan också solpaneler och solceller till våra kunder i Alingsås. Idag är det självklart för de allra flesta att solenergi är framtiden och en hållbar investering. Se till att haka på trenden idag. Vår personal har god kunskap gällande solpaneler och ser till att du får bästa möjliga lösning för just ditt hem.

Hör av dig till oss i Alingsås så berättar vi mer!

Takservice Utöver Det Vanliga

I Alingås vet vi att varje tak har sin egen historia. Utöver traditionell takläggning kan det ibland krävas extra snickar- eller byggjobb. Vare sig det handlar om att förstärka takstolar eller byta ut skadat trä, står vi redo att hjälpa till. Med oss får du en helhetslösning, allt under ett och samma tak.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak