Byt tak i tid

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka. Du kan själv kontrollera taket och på så sätt förebygga större skador. Läs på vår sida om ”Sjuka tak” hur du kollar ditt tak. Ett bra tak höjer marknadsvärdet på ditt hus.

Våra adresser i Göteborg

Kapplandsgatan 80
031-14 00 04

 

Sankt Sigfridsgatan 4
073-416 14 89

Solenergi och Solpaneler i Göteborg

Vi utför inte bara takarbeten för våra kunder i Göteborg, utan erbjuder också något ytterligare att bepryda taken med, solpaneler och solenergi! Tack vare ett samarbete med en aktör i branschen kan vi utöver våra taktjänster också se till att du får ett smartare och energivänligare hem. Du har säkert sett många av grannarna ta del av solenergin redan, se till att haka på nu du också! I tider när energin är en större fråga än någonsin är solceller och solpaneler en perfekt lösning för dig.

Är du nyfiken på mer information? Slå oss en signal. Vi hörs!

Taklösningar för storstaden

I Göteborgs pulserande stadsliv vet vi att varje byggnad har sina unika behov. Vi förstår vikten av att ha en helhetslösning för våra kunder. Därför erbjuder vi inte bara takläggning, utan även de bygg- och snickartjänster som kan krävas. Med oss kan du känna dig trygg, oavsett projektets omfattning.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak