Byt tak i tid

Gör inte misstaget att inte se över ditt tak regelbundet. Det kan bli ett dyrköpt misstag, när det väl börjar läcka har det gått för långt. Genom att regelbundet reparera och inspektera ditt hustak kan du förebygga dyra skador. Att ha ett bra tak höjer också marknadsvärdet på huset. Våra erfarna takläggare i Kalmar bedömer ditt tak och noterar dig om det är dags för takbyte. Genom att anlita oss kan du förvänta dig ett nära och ärligt samarbete genom hela processen, där vi utformar våra tjänster efter dina förutsättningar och önskemål.

Vill du ha tips på hur du själv kan se över ditt tak? Läs gärna mer på vår sida om ”att byta tak”.

En erfaren takläggare i Kalmar

Vi har utfört kompletta takläggningar och takrenoveringar i Kalmar med omnejd i över 25 år. Vi hjälper dig med hela arbetet från start till slut, från projektering till avslutat arbete. Genom att arbeta med våra takläggare i Kalmar kan du känna dig trygg i att helheten tas om hand. Det innebär att vi gör mer än att bara lägga eller byta taket. Vi tar hand om alla transporter och inköp, dessutom ser vi också till att allt byggavfall sorteras rätt. När du behöver en takläggare i Kalmar är Västra Götalands Tak det givna alternativet. Se till att välja en aktör med erfarenhet av branschen och ett nära samarbete. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig? Hör gärna av dig för en personlig offert.

Hållbara tak av hög kvalitet

För oss är kvalitet mycket viktigt. Därför säkerställer vi att de leverantörer som vi använder oss utav, endast levererar material av hög kvalitet som kommer hålla över tid. Allt för att du som kund ska få ett bra slutresultat och känna dig nöjd och trygg med ditt takbyte. Det ska göras ordentligt och kunna pryda ditt tak en lång tid framöver. Vi lämnar alltid nöjdhetsgaranti på våra projekt, och ser till att saker och ting åtgärdas om något inte skulle vara till er belåtenhet. Utöver det får du som kund en 30-årig garanti på vattentäthet på ditt tak.

Välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp av takläggare i Kalmar med omnejd.

Solpaneler och solceller i Kalmar – vi hjälper dig

Utöver takarbeten kan vi också erbjuda solenergi till våra kunder. Vi samarbetar med ett företag verksamt i branschen och kan därför hjälpa dig att komma igång med solpaneler och solceller i Kalmar. Hör av dig till oss, så berättar vi mer om hur vi går vidare.

Där historia möter framtidens tak

I Kalmar, med sin rika historia, är varje tak en del av stadsbilden. Vi förstår vikten av att ha en helhetslösning för våra kunder. Därför erbjuder vi inte bara takläggning, utan även de bygg- och snickartjänster som kan behövas. Våra snickare och byggare arbetar tillsammans för att ge ditt tak det bästa. Med oss får du en partner som värnar om Kalmars skönhet och ditt taks hållbarhet.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak