Byt tak i tid

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka. Du kan själv kontrollera taket och på så sätt förebygga större skador. Läs på vår sida om ”att byta tak” hur du kollar ditt tak. Ett bra tak höjer marknadsvärdet på ditt hus.

Takläggare Kalmar med lång erfarenhet

I 25 år har vi utfört kompletta takläggningar och takrenoveringar i Kalmar med omnejd. Vi hjälper till med hela arbetet, från start till slut ser vi till att göra allt med kvalitet. Med oss kan ni känna er säkra under hela arbetets gång. Detta innebär att vi gör mer än att lägga eller byta taket. Vi tar hand om alla transporter och inköp, dessutom ser vi också till att allt byggavfall sorteras rätt.

För oss är kvalitet mycket viktigt. Därför säkerstället vi att de leverantörer som vi använder oss utav, endast levererar material av högsta kvalitet. Allt för att du som kund ska få ett bra slutresultat och känna dig nöjd och trygg.

Välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med ditt tak i Kalmar med omnejd.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak