Takläggare i Vaggeryd & hela Småland

Vi på Västra Götalands Tak är ditt trygga och säkra val av takläggare i Vaggeryd & hela Småland.

Vi på Västra Götalands Tak AB utför kompletta takläggningar, takrenoveringar och måleriarbeten i Vaggeryd och hela Småland. Vi arbetar året om och inget arbete är för stort eller litet för oss. Hållbarhet och kvalitet är viktiga och avgörande frågor för oss. Vi använder oss därför utav tåliga material av högsta kvalitet. Genom att använda tåligt material av hög kvalitet får taket en lång livslängd och en trygg och nöjd kund. Vi erbjuder takläggningar för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Alla jobb som vi utför är viktiga för oss och behandlas med största respekt. Vi vill att du som kund ska bli nöjd och känna dig trygg genom hela processen med oss.

Vi lägger tegeltak, betongpannor, plåttak och papptak. Samtliga av våra takpannor är noggrant ytbehandlade för att på bästa möjliga vis stå emot väder och vind. Med våra erfarna takläggare i Vaggeryd och högkvalitativa takmaterial kan du som kund känna dig trygg.

Inte bara tak – vi kan solenergi i Vaggeryd också

Letar du efter ett pålitligt och erfaret takföretag som kan hjälpa dig med allt från takbyten till installation av solpaneler? Sök inte längre än till Västra Götalands Tak i Vaggeryd. Vi har många års erfarenhet inom takbranschen och är stolta över att kunna erbjuda våra kunder tjänster och produkter av högsta kvalitet, inklusive solpaneler och solceller i Vaggeryd. Tack vare vårt nära samarbete med en aktör inom solenergibranschen kan vi erbjuda våra kunder ett oslagbart urval av solcellsprodukter och tjänster. Så om du är intresserad av att bli grön och minska ditt koldioxidavtryck kan solpaneler och solceller vara den perfekta lösningen för dig. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra solcellsprodukter och tjänster, eller besök vår webbplats för mer information.

Skogens påverkan på hus och tak i Vaggeryd

I Vaggeryd, omgivet av skogarnas tystnad, vet vi att varje tak är en del av hemmets själ. Vi förstår vikten av att ha en helhetslösning för våra kunder. Därför erbjuder vi inte bara takläggning, utan även de snickartjänster som kan behövas. Med våra dedikerade snickare, kan du vara säker på att ditt tak får den omsorg och expertis det behöver. Med oss får du en partner som värnar om ditt hem och dess plats i naturen.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak