Takläggare i Vaggeryd & hela Småland

Vi på Västra Götalands Tak är ditt trygga och säkra val av takläggare i Vaggeryd & hela Småland.

Vi på Västra Götalands Tak AB utför kompletta takläggningar, takrenoveringar och måleriarbeten i Vaggeryd och hela Småland. Vi arbetar året om och inget arbete är för stort eller litet för oss. Hållbarhet och kvalitet är viktiga och avgörande frågor för oss. Vi använder oss därför utav tåliga material av högsta kvalitet. Genom att använda tåligt material av hög kvalitet får taket en lång livslängd och en trygg och nöjd kund. Vi erbjuder takläggningar för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Alla jobb som vi utför är viktiga för oss och behandlas med största respekt. Vi vill att du som kund ska bli nöjd och känna dig trygg genom hela processen med oss.

Vi lägger tegeltak, betongpannor, plåttak och papptak. Samtliga av våra takpannor är noggrant ytbehandlade för att på bästa möjliga vis stå emot väder och vind. Med våra erfarna takläggare i Vaggeryd och högkvalitativa takmaterial kan du som kund känna dig trygg.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak