Byt tak i tid

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka. Du kan själv kontrollera taket och på så sätt förebygga större skador. Läs på vår sida om ”byta tak” hur du kollar ditt tak. Ett bra tak höjer marknadsvärdet på ditt hus.

Takläggare i hela Östergötland

Västra Götalands Tak är ditt självklara val av takläggare i Linköping & hela Östergötland. Vi har mångårig erfarenhet och hjälper er genom hela processen, med oss kan ni känna er trygga!

Vi utför kompletta takläggningar, takrenoveringar och måleriarbete i Linköping och hela Östergötland. Vi har mångårig erfarenhet inom branschen och jobbar året om. För oss på VGTAK är kvalitet och hållbarhet viktiga utgångspunkter vid varje enskilt arbete. Just därför använder vi oss utav högkvalitativa och tåliga material för bästa möjliga slutresultat. Tack vare vårt material får taket en lång livslängd och i slutändan en trygg och nöjd kund. För oss är inget arbete för litet eller för stort.

Vi erbjuder takläggningar i Linköping & hela Östergötland för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Samtliga arbeten som vi utför är lika viktiga och behandlas med största respekt. Vårt mål är att leverera ett så bra slutresultat som möjligt och samtidigt göra kunden nöjd.

Vi lägger tegeltak, betongpannor, plåttak och papptak. Alla våra takpannor är ytbehandlade för att på ett optimalt sätt kunna stå emot väder och vind. Med våra erfarna takläggare i kombination med högkvalitativa material kan du känna dig trygg.

Önskar ni veta mer? Varmt välkomna att kontakta oss.

Din takläggare i Linköping

Solpaneler och solceller i Linköping

Funderar du på att införskaffa solpaneler eller solceller till ditt hem i Linköping? Vi på Västra Götalands Tak hjälper gärna dig att ta klivet till solenergi. Tack vare ett nära samarbete med en aktör i branschen kan vi erbjuda dig även solenergilösningar. Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpa dig.

Staden mellan himmel och tak
I Linköping, där stadsbilden möter öppna landskap, vet vi att varje tak har sin plats i helheten. Vi förstår vikten av att erbjuda en helhetslösning för våra kunder. Utöver takläggning, står våra snickare och byggare redo att hantera alla utmaningar. Med oss får du en smidig och kvalitétssäker upplevelse. Vi är här för att se till att ditt tak kompletterar Linköpings skönhet.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak