Byt tak i tid

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka. Då är den största skadan redan skedd. Genom att själv kontrollera taket regelbundet kan man upptäcka eventuella problem tidigt och på så sätt förebygga större skador. Läs på vår sida om ”Sjuka tak” hur du kollar ditt tak. Ett bra tak höjer marknadsvärdet på ditt hus, så se till att ta hand om det!

Din takläggare i Eksjö

Vi är din kompletta takläggare i Eksjö och hela Götaland och levererar alltid helhetslösningar för alla typer av projekt. Vi hjälper dig från början till slut utan att behöva blanda in olika underleverantörer. Detta gör att arbetet blir både tids- och kostnadseffektivt och du som kund kan lita på att arbetet flyter på.

Ute efter solceller och solpaneler i Eksjö? Vi hjälper dig!

Går du i köptankar eller är du bara lite nyfiken på att solenergi? Vi på VGTak erbjuder inte bara taklösningar i Eksjö utan också solpaneler och solceller till ditt hem. Genom ett nära samarbete med en aktör i solenergibranschen kan vi erbjuda dig och ditt hem solpaneler och solceller i Eksjö. Du ser säkert redan många grannar använda dem, varför inte haka på du också? Hör gärna av dig till oss, så hjälper vi dig vidare till bästa möjliga solpaneler eller solceller till ditt hem!

Takservice ned tradition och nytänkande

I Eksjö blandar vi tradition med nytänkande. Vi förstår att varje tak har sina egna behov, och ibland kan det innebära extra byggjobb eller snickarjobb. Med oss vid din sida får du en helhetslösning som håller högsta kvalitet.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak