Byt tak i tid

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka. Du kan själv kontrollera taket och på så sätt förebygga större skador. Läs på vår sida om ”takbyte” hur du kollar ditt tak. Ett bra tak höjer marknadsvärdet på ditt hus.

Takläggare Malmö och hela Skåne

Vi på Västra Götalands Tak är ditt trygga och säkra val av takläggare i Malmö.

Vi utför kompletta takläggningar, takrenoveringar och måleriarbeten i Malmö och hela Skåne – året om. För oss är hållbarhet och kvalitet viktigt, därför använder vi oss utav tåliga material av absolut högsta kvalitet. Detta för att ge taket en lång livslängd och i slutändan en trygg och nöjd kund. Vi erbjuder takläggningar för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Inget arbete är för stort eller för litet för oss.

Alla jobb som vi utför är viktiga och behandlas med största respekt, för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt. Vi lägger tegeltak, betongpannor, plåttak och papptak. Alla våra takpannor är ytbehandlade för att på bästa möjliga vis stå emot väder och vind. Med våra erfarna takläggare och högkvalitativa takmaterial kan du känna dig trygg.

Takbyte är en investering

Går du i tankarna att renovera ditt tak och undrar om det är lönsamt att byta tak? Ett nytt tak bidrar inte bara till ett stadigt skydd mot väder, vind och snö. Med ett nytt tak förhöjs husets utseende positivt på så vis att huset blir både fräschare och snyggare i sin helhet. Idag menar fler fastighetsmäklare att en takrenovering höjer husets marknadsvärde. En takrenovering är med andra ord en bra investering och en säkerhetsåtgärd.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggning Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak