Byt tak i tid

Vänta inte med att byta taket tills det börjar läcka. Du kan själv kontrollera takets skick och på så sätt förebygga större skador som kan bli mer kostsamma. Läs på vår sida om ”takbyte” hur du kollar ditt tak. Ett bra tak höjer marknadsvärdet på ditt hus i Malmö och är en bra investering för framtiden.

Takläggare i Malmö och hela Skåne

Vi utför kompletta takläggningar, takrenoveringar och måleriarbeten i Malmö och hela Skåne – året om. För oss är hållbarhet och kvalitet viktigt, därför använder vi oss utav tåliga, miljöcertifierade material av absolut högsta kvalitet. Detta för att ge taket en lång livslängd och i slutändan en trygg och nöjd kund. Vi erbjuder takläggningar för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Inget arbete är för stort eller för litet för oss.

Alla jobb som vi utför är viktiga och behandlas med största respekt, för att du ska bli så nöjd som möjligt. Vi lägger tegeltak, betongpannor, plåttak och papptak. Alla våra takpannor är ytbehandlade för att på bästa möjliga vis stå emot väder och vind. Med våra erfarna takläggare i Malmö och högkvalitativa takmaterial kan du känna dig trygg med att arbetet utförs på rätt sätt.

Takbyte är en investering

Går du i tankarna att renovera ditt tak och undrar om det är lönsamt att dra igång ett så stort arbete som att byta tak? Ett nytt tak bidrar inte bara till ett stadigt skydd mot väder, vind och snö. Med ett nytt tak förhöjs husets utseende positivt på så vis att huset blir både fräschare och snyggare i sin helhet. Idag menar fler fastighetsmäklare att en takrenovering höjer husets marknadsvärde. En takrenovering i Malmö är med andra ord en bra investering och en säkerhetsåtgärd.

 

Miljöansvar som takläggare i Malmö

Takläggare jobbar med en mängd olika material, vilket också medför ett ansvar att ta hand om eventuellt avfall. Vi på Västra Götalands Tak ingår i svensk Metallåtervinning AB vilket gör att våra kunder kan känna sig trygga i att vi återvinner det vi kan och tar hand om övrigt avfall på bästa sätt. Efter varje projekt sorterar vi avfallet som sedan återvinns eller slängs på rätt ställe.

Vi använder oss av miljöcertifierat material i våra byggen och samarbetar med bra återvinningsleverantörer för att lämna efter oss så lite miljöpåverkan som möjligt.

En smidig helhetslösning

Vi erbjuder alltid smidiga helhetslösningar, vilket innebär att vi sköter hela arbetet med ditt tak från start till mål. Tack vare att vi inte behöver blanda in underleverantörer kan vi hålla ett lägre pris. Detta gör även att du slipper hålla koll på flera olika leverantörer och kontaktpersoner. Vi hjälper dig genom hela projektet från projektering till färdigställande. Vi är din takläggare i Malmö med omnejd.

 

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak