Byt tak i tid

Vänta inte med att byta taket tills det börjar läcka. Du kan själv kontrollera takets skick och på så sätt förebygga större skador som kan bli mer kostsamma. Läs på vår sida om ”takbyte” hur du kollar ditt tak. Ett bra tak höjer marknadsvärdet på ditt hus i Malmö och är en bra investering för framtiden.

Takläggare i Malmö och hela Skåne

Vi utför kompletta takläggningar, takrenoveringar och måleriarbeten i Malmö och hela Skåne – året om. För oss är hållbarhet och kvalitet viktigt, därför använder vi oss utav tåliga, miljöcertifierade material av absolut högsta kvalitet. Detta för att ge taket en lång livslängd och i slutändan en trygg och nöjd kund. Vi erbjuder takläggningar för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Inget arbete är för stort eller för litet för oss.

Vi tummar inte på projekt, utan behandlar samtliga med största respekt, för att du ska bli så nöjd som möjligt. Vi lägger tegeltak, betongpannor, plåttak och papptak. Alla våra takpannor är ytbehandlade för att på bästa möjliga vis stå emot väder och vind. Med våra erfarna takläggare i Malmö och högkvalitativa takmaterial kan du känna dig trygg med att arbetet utförs på rätt sätt.

Takbyte är en investering

Går du i tankarna att renovera ditt tak och undrar om det är lönsamt att dra igång ett så stort arbete som att byta tak? Ett nytt tak bidrar inte bara till ett stadigt skydd mot väder, vind och snö. Med ett nytt tak förhöjs husets utseende positivt på så vis att huset blir både fräschare och snyggare i sin helhet. Idag menar fler fastighetsmäklare att en takrenovering höjer husets marknadsvärde. Att anlita våra takläggare i Malmö är med andra ord en bra investering och en säkerhetsåtgärd.

 

Våra takläggare i Malmö tar ansvar för miljön

Takläggare jobbar med en mängd olika material, vilket också medför ett ansvar att ta hand om eventuellt avfall. Vi på Västra Götalands Tak ingår i svensk Metallåtervinning AB vilket gör att våra kunder kan känna sig trygga i att vi återvinner det vi kan och tar hand om övrigt avfall på bästa sätt. Efter varje projekt sorterar vi avfallet som sedan återvinns eller slängs på rätt ställe.

Vi använder oss av miljöcertifierat material i våra byggen och samarbetar med bra återvinningsleverantörer för att lämna efter oss så lite miljöpåverkan som möjligt.

Pålitliga takläggare i Malmö

När du anlitar en takläggare hos oss i Malmö får du inte bara ett bättre tak, utan också en smidig helhetslösning. Vi tar han om hela arbetet från start till mål. Med tanke på att vi sköter helheten behöver du inte involvera andra aktörer, samtidigt som vårt pris blir lägre. Behöver du hjälp med projektering eller allmän inspiration är det bara att höra av dig. Våra takläggare i Malmö hjälper dig till drömtaket, kronan på ditt hem.

Vill du veta mer om oss och vilka vi är? Ta gärna en titt på våra referensobjekt eller hör av dig till oss. Vid val av takläggare är det viktigt att göra en bakgrundskoll, då det finns många oseriösa aktörer där ute. Västra Götalands Tak AB har mångårig erfarenhet och är ett trovärdigt alternativ för dig som går i tankar över att lägga ett nytt tak, eller laga ett befintligt.

Ibland är det svårt att veta när det är dags för en takläggare att gripa in. Ett hett tips är att boka in en inspektion från någon av våra takläggare i Malmö. Att låta ett proffs undersöka ditt tak ger dig en bra bild av takets hälsa och förhindrar stora fel från att inträffa långt i förväg.

Hör av dig, så berättar vi mer.

Intresserad av solpaneler eller solceller i Malmö?

Vi erbjuder inte bara taktjänster utan också solenergi till våra kunder. Det här tack vare ett nära samarbete med en aktör i branschen. Vi levererar och installer genom dem solpaneler och solceller i Malmö. Hör av dig, så skräddarsyr vi bästa möjliga lösning för dig och ditt hushåll. Ta klivet till solel redan idag!

Där hav möter hustak

I Malmö, där Öresunds bris berör varje tak, vet vi hur viktigt det är med hållbara lösningar. Vi förstår vikten av att ha en helhetslösning för våra kunder. Därför erbjuder vi inte bara takläggning, utan även de bygg- och snickartjänster som kan behövas. Våra snickare och byggare arbetar tillsammans för att ge ditt tak det bästa skyddet. Med oss får du en partner som ser till att ditt tak står emot tid och väder.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak