Anlita takläggare i Falkenberg

Är det dags för ett takarbete hemma eller på företaget – vi är din takläggare i Falkenberg. Det finns en uppsjö av aktörer på marknaden och aldrig har det varit mer viktigt än tidigare att välja takläggare med omsorg. Vi på Västra Götalands Tak AB är en trovärdig aktör med många år i branschen. Vi har genom åren hjälpt ett ändlöst antal kunder att lägga, renovera eller på andra sätt arbeta med tak.

Takläggning är vår passion och våra takläggare i Falkenberg delar det driv vi känner. Vi utbildar våra anställda och ser till att alla är med på de senaste rönen och direktiven inom takläggarbranschen. Vi vill alltid ligga i framkant och tummar inte på någonting. Du kan känna dig trygg med oss som takläggare i Falkenberg. Hör av dig för mer information om hur vi kan hjälpa just dig!

Den bästa takläggaren i Falkenberg?

Vi på VG Tak tror på oss själva och vågar säga att vi är riktigt bra det vi gör. Att vara takläggare innebär ett stort ansvar och kräver hög skicklighet och kunskap. Våra takläggare utbildas regelbundet enligt de senaste rönen inom takläggning. För oss är det viktigt att känna passion för det en gör och vara i framkant. Det har vi varit sedan starten, och vi har inga planer på att sluta.

Hör dig för om takläggare i Falkenberg sannolikheten att vi tidigare varit förbi i området är stor. Vi hörs!

Vårt miljöansvar

På Västra Götalands Tak tar vi största möjliga ansvar över vårt miljöavtryck och avfallet på våra olika byggen. Eftersom vi hanterar många olika material dagligen betyder det att vi får många olika sorters avfall. Efter varje projekt sorteras avfallet och återvinns i största möjliga mån medan övrigt avfall tas om hand och slängs på rätt ställe.

Vi ingår i svensk Metallåtervinning AB vilket är en trygghet för dig som kund. Samtidigt jobbar vi för att till största del använda oss av miljöcertifierat material på alla våra byggen och samarbeta med återvinningsleverantörer av hög kvalitet. Våra takläggare i Falkenberg är väl införstådda i vikten av ett hållbart takarbete.

Solceller och solpaneler i Falkenberg – vi hjälper dig!

Har du likt många andra svenskar funderat över att utnyttja solstrålarna för att skapa egenproducerad och hållbar el till ditt hushåll? Vi på VGTak erbjuder solceller och solpaneler till våra kunder i Falkenberg. Vi samarbetar med en aktör i branschen och tillhandahåller solpaneler av hög kvalitet och skräddarsyr lösningar till just ditt hem.

Är du nyfiken? Hör gärna av dig, så berättar vi mer.

 

 

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak