Anlita takläggare i Falkenberg

Är det dags för ett takarbete hemma eller på företaget – vi är din takläggare i Falkenberg. Det finns en uppsjö av aktörer på marknaden och aldrig har det varit mer viktigt än tidigare att välja takläggare med omsorg. Vi på Västra Götalands Tak AB är en trovärdig aktör med många år i branschen. Vi har genom åren hjälpt ett ändlöst antal kunder att lägga, renovera eller på andra sätt arbeta med tak.

Takläggning är vår passion och våra takläggare i Falkenberg delar det driv vi känner. Vi utbildar våra anställda och ser till att alla är med på de senaste rönen och direktiven inom takläggarbranschen. Vi vill alltid ligga i framkant och tummar inte på någonting. Du kan känna dig trygg med oss som takläggare i Falkenberg. Hör av dig för mer information om hur vi kan hjälpa just dig!

Se över ditt tak regelbundet – undvik olyckor

Vi rekommenderar dig att regelbundet låta ditt tak inspekteras av takläggare för att undvika dyra överraskningar. Det är lätt hänt att taket lämnas för vinden en aning i jämförelse med andra insatser på huset. När det plötsligt börjar droppa in eller läcka är det för sent, och kostnaden kommer bli stor. Se därför till att med jämna mellanrum se över takets hållfasthet och reparera eventuella småfel. På det sättet kan du slippa en större insats på taket, samtidigt som du upprätthåller fastighetens värde.

Är det dags att byta tak i Falkenberg?

Kanske behöver du byta tak helt och hållet? På samma sätt är det av högsta vikt att göra en sådan investering så snabbt som möjligt. Att göra den investeringen i god tid är alltid att föredra. Vill du veta mer om hur ditt hus i Falkenberg ligger till?

Våra duktiga takläggare på Västra Götalands Tak i Falkenberg står redo att hjälpa dig! Varmt välkommen att kontakta oss för en inspektion eller offert på hur vi kan hjälpa just dig.

 

 

 

Vårt miljöansvar

På Västra Götalands Tak tar vi största möjliga ansvar över vårt miljöavtryck och avfallet på våra olika byggen. Eftersom vi hanterar många olika material dagligen betyder det att vi får många olika sorters avfall. Efter varje projekt sorteras avfallet och återvinns i största möjliga mån medan övrigt avfall tas om hand och slängs på rätt ställe.

Vi ingår i svensk Metallåtervinning AB vilket är en trygghet för dig som kund. Samtidigt jobbar vi för att till största del använda oss av miljöcertifierat material på alla våra byggen och samarbeta med återvinningsleverantörer av hög kvalitet. Våra takläggare i Falkenberg är väl införstådda i vikten av ett hållbart takarbete.

Solceller och solpaneler i Falkenberg – vi hjälper dig!

Har du likt många andra svenskar funderat över att utnyttja solstrålarna för att skapa egenproducerad och hållbar el till ditt hushåll? Vi på VGTak erbjuder solceller och solpaneler till våra kunder i Falkenberg. Vi samarbetar med en aktör i branschen och tillhandahåller solpaneler av hög kvalitet och skräddarsyr lösningar till just ditt hem.

Är du nyfiken? Hör gärna av dig, så berättar vi mer.

 

 

Tak för alla årstider

Falkenberg, med sitt skiftande klimat, ställer höga krav på takens hållbarhet. Utöver takläggning erbjuder vi även de byggtjänster och snickartjänster som kan behövas för att ditt tak ska stå emot alla väder.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak