Byt tak i tid

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka, då kan det redan vara för sent. Genom att själv kontrollera taket regelbundet kan man upptäcka många problem i tid och även förebygga större skador innan de sker. På så sätt kan man även spara pengar. Läs på vår sida om ”takbyte” hur du kollar ditt tak. Ett bra tak höjer marknadsvärdet på ditt hus och skyddar bättre mot väder och vind.

Behöver du en takläggare i Nässjö?

Går du i renoveringstankar? Behöver du lägga nytt tak eller reparera ditt befintliga? Kanske är det bara dags för en inspektion? Oavsett vilket ändamål du har kan du vara säker på att du får rätt hjälp av våra takläggare i Nässjö. Ett tak är viktigt av många skäl och en del av huset du absolut inte får förringa. Att ta hjälp av proffs är därför ett bra sätt att säkerställa att allting går rätt till och blir av bästa möjliga kvalitet. Vi på VGTak erbjuder en nöjdhetsgaranti på alla våra byggen och finns alltid ett samtal bort om något oförutsett skulle ske. Kontakta oss gärna för mer information!

Solenergi i Nässjö? Vi hjälper dig!

Har du funderat på att installera solpaneler och solceller i Nässjö? Vi kan hjälpa dig med det tack vare ett nära samarbete med en aktör i branschen. Vi ser till att du får bästa möjliga lösning för just ditt hem. Kontakta oss gärna för mer information!

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak