vgtak-1

KOMPLETTA TAKRENOVERINGAR

DIPLOMERADE TAKLÄGGARE

30vattentatt
vgtak-2

FASTA PRISER

Garanti

SNABBA JOBB

30-ÅRS GARANTI

vgtak-3

Hantverkare och snickare inom nybygge och ombyggnation i Göteborg

När du anlitar oss får du inte bara ett otroligt snyggt och bra tak. Du kan även anlita oss och få ett nytt eller nyrenoverat hem. Vi är dina helhetsentreprenörer vid alla hantverksarbeten och hjälper dig om du behöver bygga något. Vare sig du vill bygga ett nytt hus eller behöver hjälp med en tillbyggnation finns vi där. Med över 25 år inom branschen har vi inte bara gjort många takrenoveringar utan även byggarbeten.

Våra snickare har hjälpt till att bygga altaner vid nybyggen men också garage, balkonger och uteplatser vid utbyggnadsarbeten. Västra Götalands Tak AB arbetar i hela Västra Götaland men hjälper till dig som bor i Göteborg, Borås, Alingsås, Trollhättan, Jönköping, Kalmar, Kungsbacka, Kungälv, Malmö, Linköping, Norrköping, Nässjö, Skövde, Varberg och Öland. Vi utgår alltid ifrån att du som kund ska bli nöjd och därför kommer vi till dig, var du än bor.

Tillsammans med dig projekterar vi och kommer med en offert. När du är nöjd så utför vi arbetet och vi tar hand om allt. Du slipper tänka på bygget utan kan luta dig tillbaka tills vi är klara. Slipp även att tänka på avfallshantering eftersom vi kör allt byggavfall och sorterar det. Våra snickare utför allt inom kompletta takbyten, fasadrenoveringar, fönster, dörrar, och altaner inomhus och utomhus. Vi är även specialiserade på fukt och mögelskador. Samtidigt kan vi erbjuda allt inom dränering och markarbeten. Välkommen att kontakta oss på Västra Götalands Tak AB när du är i behov av en hantverkare vid alla typen av byggarbeten.

Besök och offert utan kostnad

När du tar kontakt med oss bokar vi in ett kostnadsfritt besök hos dig. Under besöket tittar vi på behov, krav, önskemål och förutsättningar och så berättar vi vilka åtgärder vi rekommenderar dig. Vi använder alltid produkter av kända fabrikat från ledande leverantörer. Eftersom bygget ska hålla i många år används självklart endast de absolut bästa produkterna. Tillsammans går vi igenom olika val av produkter och du bestämmer själv vilka du tycker passar bäst. Efter besöket återkommer vi med en kostnadsfri offert. När du godkänt och undertecknat offerten, returnerar du den till oss.

Offert och effektivt arbetssätt

På offerten/arbetsordern framgår själva utförandet, vilka material/färger etc som ska användas, garantier och naturligtvis – totalpriset. Vi arbetar alltid med fasta priser.

Vi vill alltid genomföra uppdraget snabbt, effektivt och under så kort tid som möjligt – utan att tumma på kvalitet. Därför planerar vi alltid våra projekt in i minsta detalj. Vi utgår ifrån att arbetet ska gå på räls från att planeringen är klar och att du som kund alltid ska bli nöjd.

Byggarbete steg för steg

  • Kunden kontaktar Västra Götalands Tak för ett kostnadsfritt besök och en kostnadsfri offert.
  • Besök med inspektion av byggnaden.
  • Vi lämnar offert som inkluderar arbetstid, material, hantering och återvinning av byggavfall.
  • När offerten är godkänd och undertecknad skickar du tillbaka den till oss.
  • Vi ordnar allt kring själva arbetet. Material, skyddsanordningar, containers mm.
  • Arbetet utförs.
  • Slutkontroll.
  • Grovstädning av arbetsplatsen. Vi tar hand om och återvinner avfallet.
  • Fakturering. Vi lämnar upp till tio års garanti på utfört arbete och material.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!