Din takläggare i Aneby

Om du ger oss förtroendet, så ger vi dig gärna tips och råd kring ditt tak. Kanske är du osäker på vilket material eller typ av arbete ditt tak kräver? Våra takläggare i Aneby har god kunskap kring det senaste inom takläggning och står till ditt förfogande. Vi har känsla och kännedom kring vilka typer av tak som passar till vilka byggnader. Kanske hade arkitekten en tanke med just ditt hus i början, men genom åren har taken skiftat? Vi kan hjälpa ditt hus att återgå till det ursprungliga tänket.

Takläggare i Aneby.

Kontakta oss – så pratar vi mer

Aneby är ett samhälle med drygt 6500 invånare i kommunen. Bygden är känd för sin företagsamhet, där framförallt trähustillverkning varit i fokus. Faktum är att över nio procent av invånarna är företagare, vilket är en bra bit över genomsnittet. Våra takläggare i Aneby har arbetat i trakten i många år. Vi visar gärna upp referenser på arbetet vi utfört.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak