Din takläggare i Aneby

Om du ger oss förtroendet, så ger vi dig gärna tips och råd kring ditt tak. Kanske är du osäker på vilket material eller typ av arbete ditt tak kräver? Våra takläggare i Aneby har god kunskap kring det senaste inom takläggning och står till ditt förfogande. Vi har känsla och kännedom kring vilka typer av tak som passar till vilka byggnader. Kanske hade arkitekten en tanke med just ditt hus i början, men genom åren har taken skiftat? Vi kan hjälpa ditt hus att återgå till det ursprungliga tänket.

Takläggare i Aneby.

Kontakta oss – så pratar vi mer

Aneby är ett samhälle med drygt 6500 invånare i kommunen. Bygden är känd för sin företagsamhet, där framförallt trähustillverkning varit i fokus. Faktum är att över nio procent av invånarna är företagare, vilket är en bra bit över genomsnittet. Våra takläggare i Aneby har arbetat i trakten i många år. Vi visar gärna upp referenser på arbetet vi utfört.

Solceller och solpaneler i Aneby – Vi hjälper dig

Våra medarbetare i Aneby erbjuder inte bara eleganta och kvalitativa tak, utan har också koll på solceller och solpaneler. Trenden går snabbt framåt och du ser säkert fler och fler solpaneler i grannskapet. Våra medarbetare i Aneby hjälper dig till en mer hållbar och effektiv elproduktion. Alltid utformat efter dina förutsättningar, vi hjälper dig till rätt val av solpaneler.

Ditt Tak, Vår Passion

För invånarna i Aneby erbjuder vi mer än bara takläggning. Vi vet att varje projekt kan ha sina unika utmaningar, från mindre snickarjobb till större bygginsatser. Med vår expertis ser vi till att ditt takprojekt blir genomfört med högsta kvalitet från start till slut.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak