Trovärdig takläggare i Vimmerby

Hos Västra Götalands Tak AB kan du vara säker på att du får bästa möjliga takläggare. Vi har försett stora delar av Sverige med robusta och hållbara tak i många år, och vet vad vi pratar om. Våra takläggare i Vimmerby är redo att ta sig an just ditt tak. Vi hjälper dig hela vägen från start med projektplanering och förslag till färdigt projekt.

Takläggare i Vimmerby

Vi ger ut referenser

Självklart har vi referenser att tillgå på tidigare projekt och byggen. Är du nyfiken på tidigare takläggningar vi utfört? Kontakta oss gärna, vi visar gärna upp vad våra takläggare i Vimmerby åstadkommit tidigare.

Vi hjälper dig med solceller i Vimmerby!

Om du är på jakt efter ett nytt tak och samtidigt vill bli grön, är Västra Götalands Tak företaget för dig. Tack vare ett nära samarbete med en aktör inom solenergibranschen kan vi erbjuda våra kunder solceller och solpaneler. Det innebär att du kan få ett nytt energieffektivt tak som producerar sin egen el!

Fördelarna med solceller i Vimmerby är många. Först och främst ger solceller en förnybar energikälla som inte ger upphov till skadliga utsläpp som fossila bränslen. Solenergi är också gratis när panelerna väl är installerade, vilket kan spara husägare mycket pengar på sina energiräkningar. Dessutom kan solceller öka värdet på ditt hem om du någon gång bestämmer dig för att sälja.

Vimmerby: Där sagor blir verklighet under varje tak
I Vimmerby, Astrid Lindgrens hemstad, vet vi att varje tak har sin egen saga att berätta. Utöver takläggning, erbjuder vi även de snickartjänster som kan behövas. Med våra skickliga snickare, kan du vara säker på att ditt tak blir lika magiskt som staden själv. Med oss får du en partner som ser till att ditt takprojekt blir en framgång. Varför inte låta våra snickare bygga en matchande lekstuga.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak