Nytt tak i Gislaved? VGTak hjälper dig!

Behöver du göra en översyn över ditt tak eller är det rentav dags för ett helt nytt? Oavsett vad som väntar finns VGTak där för dig. Vi är ett erkänt bolag i branschen med gott rykte i ett stort antal städer i Sverige. Du kan vara säker på att du får bra hjälp när du anlitar oss. Vi är din takläggare i Gislaved.

Vi leverar även solceller och solpaneler i Gislaved

Utöver takarbeten tillhandahåller vi även solceller och solpaneler till våra kunder i Gislaved. Vi har ett nära samarbete med en aktör i branschen och hjälper dig fram till bästa lösning för just ditt hem. Du har säkert sett flera grannar installera solenergilösningar, varför inte haka på? Vill du veta mer om den mest optimala lösningen av solceller eller solpaneler till ditt hem i Gislaved? Slå oss en signal!

Takexpertis med extra omtanke

För invånarna i Gislaved erbjuder vi en fullständig service när det kommer till tak. Vi förstår vikten av att ha en helhetslösning för våra kunder. Utöver takläggning kan vi även hantera de byggjobb och snickarjobb som ditt takprojekt kan kräva. Med oss får du kvalitet genom hela processen.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak