Byt tak i tid

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka. Du kan själv kontrollera taket och på så sätt förebygga större skador. Läs på vår sida om ”takbyte” hur du kollar ditt tak. Ett bra tak höjer marknadsvärdet på ditt hus.

Takläggning i Mullsjö är vårt expertisområde. Vi har lång erfarenhet och hjälper dig i alla typ av projekt. Arbeten vi gjort omfattar både hyresrätter, bostadsrättshus samt villor och industri. För att det ska vara lättare för dig har vi helhetslösningar. Låt oss hjälpa dig med takbytet och takläggningen i Mullsjö och vi ser alltid till att du är helt nöjd med ditt nya tak!

Din takläggare i Mullsjö

Kontor, Skolgatan 12

Solpaneler och solceller i Mullsjö – vi hjälper dig

Hos oss på VGTak i Mullsjö erbjuds inte bara takarbeten utan också solenergilösningar. Kanske har du funderat på att ta klivet till att producera egen el hemma i huset? Tack vare ett nära samarbete med en aktör i branschen kan vi erbjuda solpaneler och solceller till våra kunder i Mullsjö. Tillsammans tar vi fram bästa möjliga lösning för ditt hem.

Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpa dig!

Där naturen kröner varje tak

I Mullsjö, omgivet av naturskönhet, vet vi att varje tak är en del av landskapet. Vi förstår vikten av att erbjuda en helhetslösning för våra kunder. Utöver takläggning, erbjuder vi även de bygg- och snickartjänster som kan behövas. Med våra erfarna snickare och byggare, kan du vara säker på att ditt tak smälter in perfekt i omgivningen. Med oss får du en partner som värnar om ditt hem och dess plats i naturen.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak