När är det dags att byta tak?

Att vänta för länge med ett takbyte kan vara en kostsam affär både för huset och plånboken. Se därför till att i god tid göra en insats och anlita en takläggare i Norrköping. Det är en bra idé att regelbundet inspektera taket, för att upptäcka eventuella brister tidigt. Tänk själv vilket mardrömsscenario det vore ifall det plötsligt började droppa inomhus – då har det gått för långt.

Taket är på många sätt den viktigaste komponenten på ditt hem. Det är första skydd mot väder och vind. Livslängden kan skilja beroende på många faktorer, och att därför anlita proffs i form av takläggare är en väl värd investering. Du vill inte ta några onödiga risker när det gäller kronan på ditt hem. Hos VGTak i Norrköping finner du duktiga takläggare redo att sig an ditt hem.

Är du nyfiken på hur du kan kolla hälsan på ditt tak? Klicka in på vår sida här om sjuka tak för vass information.

Frågor på det? Hör av dig – så snackar vi mer!

Takläggare i Norrköping & hela Östergötland

Vi på Västra Götalands Tak AB är ditt säkra och trygga val av takläggare i Norrköping med omnejd.

Vi på Västra Götalands Tak utför kompletta takläggningar, takrenoveringar och måleriarbeten i Norrköping och hela Östergötland – året om. För oss är kvalitet och hållbarhet alltid ett måste, därför använder vi oss utav material som är tåligt och av absolut högsta kvalitet. Genom vårt val av högkvalitativt material så får taket en lång livslängd som kommer att hålla i många år framöver. Inte nog med det, i slutändan kan du som kund känna dig trygg och förhoppningsvis nöjd. Vi erbjuder takläggningar för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. För oss är inget arbete för stort eller för litet.

Samtliga jobb som utförs av Västra Götalands Tak är viktiga och behandlas med stor respekt, för att du som kund ska bli nöjd. Vi lägger tegeltak, betongpannor, plåttak och papptak. Alla vår takpannor är ytbehandlade för att kunna stå emot väder och vind. Med våra erfarna takläggare i Norrköping samt högkvalitativa takmaterial kan du känna dig trygg. Tveka inte att kontakta oss redan idag, varmt välkommen.

Din takläggare i Norrköping

Här hittar du oss:

Våra takläggare Norrköping tar ansvar för miljö

På Västra Götalands Tak tar vi största möjliga ansvar över vårt miljöavtryck och avfallet på våra olika byggen. Eftersom vi hanterar många olika material dagligen betyder det att vi får många olika sorters avfall. Efter varje projekt sorteras avfallet och återvinns i största möjliga mån medan övrigt avfall tas om hand och slängs på rätt ställe.

Vi ingår i svensk Metallåtervinning AB vilket är en trygghet för dig som kund. Samtidigt jobbar vi för att till största del använda oss av miljöcertifierat material på alla våra byggen och samarbeta med återvinningsleverantörer av hög kvalitet. Våra takläggare i Norrköping är väl införstådda i vikten av ett hållbart takarbete.

Din helhetsentreprenör

Vi vet hur jobbigt det kan vara att behöva anlita flera olika hantverkare för jobbet man vill ha gjort. Att behöva samordna och projektleda hela arbetet själv. Därför erbjuder vi alltid helhetslösningar där vi tar hand om hela din takläggning från start till färdigt tak, något som är både smidigt och kostnads- och tidseffektivt för dig som kund.

Pålitliga takläggare i Norrköping

När du anlitar en takläggare hos oss i Norrköping får du inte bara ett bättre tak, utan också en smidig helhetslösning. Vi tar han om hela arbetet från start till mål. Med tanke på att vi sköter helheten behöver du inte involvera andra aktörer, samtidigt som vårt pris blir lägre. Behöver du hjälp med projektering eller allmän inspiration är det bara att höra av dig. Våra takläggare Norrköping hjälper dig till drömtaket, kronan på ditt hem.

Vill du veta mer om oss och vilka vi är? Ta gärna en titt på våra referensobjekt eller hör av dig till oss. Vid val av takläggare är det viktigt att göra en bakgrundskoll, då det finns många oseriösa aktörer där ute. Västra Götalands Tak AB har mångårig erfarenhet och är ett trovärdigt alternativ för dig som går i tankar över att lägga ett nytt tak, eller laga ett befintligt.

Ibland är det svårt att veta när det är dags för en takläggare att gripa in. Ett hett tips är att boka in en inspektion från någon av våra takläggare i Norrköping. Att låta ett proffs undersöka ditt tak ger dig en bra bild av takets hälsa och förhindrar stora fel från att inträffa långt i förväg.

Hör av dig, så berättar vi mer.

Inte bara tak – vi kan solceller i Norrköping också!

Vi har inte bara taklösningar, du kan också få hjälp med solenergi hos oss på VGTak. Tack vare ett samarbete med ett företag i branschen kan vi också erbjuda solpaneler och solceller i Norrköping. Vi är vana vid att skapa skräddarsydda lösningar och finns till ditt förfogande när det är dags för solceller. Vill du veta mer? Hör gärna av dig så skapar vi bästa möjliga projekt för dig!

Norrköping: Där floden speglar våra tak
I Norrköping, där Motala ström glittrar, vet vi att varje tak är en del av stadsbilden. Vi förstår vikten av att erbjuda en helhetslösning för våra kunder. Utöver takläggning, står våra snickare redo att hantera alla utmaningar. Med oss får du en kvalitétssäker upplevelse. Vi är här för att se till att ditt tak står starkt, oavsett årstid.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak