Byt tak i tid

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka, genom att agera i god tid kan man spara mycket tid och pengar. Du kan själv kontrollera takets skick och på så sätt förebygga större skador som kan bli kostsamma om det går för långt. Läs mer på vår sida om ”Sjuka tak” för att få reda på mer om hur du kollar ditt tak. Ett bra tak höjer marknadsvärdet på ditt hus, det är alltså en bra investering för framtiden.

Takläggare i Norrköping & hela Östergötland

Vi på Västra Götalands Tak AB är ditt säkra och trygga val av takläggare i Norrköping med omnejd.

Vi på Västra Götalands Tak utför kompletta takläggningar, takrenoveringar och måleriarbeten i Norrköping och hela Östergötland – året om. För oss är kvalitet och hållbarhet viktiga värdegrunder, därför använder vi oss utav material som är tåligt och av absolut högsta kvalitet. Genom vårt val av högkvalitativt material så får taket en lång livslängd som kommer att hålla i många år framöver. Inte nog med det, i slutändan kan du som kund känna dig trygg och förhoppningsvis nöjd. Vi erbjuder takläggningar för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. För oss är inget arbete för stort eller för litet.

Samtliga jobb som utförs av Västra Götalands Tak är viktiga och behandlas med stor respekt, för att du som kund ska bli nöjd. Vi lägger tegeltak, betongpannor, plåttak och papptak. Alla vår takpannor är ytbehandlade för att kunna stå emot väder och vind. Med våra erfarna takläggare i Norrköping samt högkvalitativa takmaterial kan du känna dig trygg. Tveka inte att kontakta oss redan idag, varmt välkommen.

Din takläggare i Norrköping

 

Vårt miljöansvar

På Västra Götalands Tak tar vi största möjliga ansvar över vårt miljöavtryck och avfallet på våra olika byggen. Eftersom vi hanterar många olika material dagligen betyder det att vi får många olika sorters avfall. Efter varje projekt sorteras avfallet och återvinns i största möjliga mån medan övrigt avfall tas om hand och slängs på rätt ställe.

Vi ingår i svensk Metallåtervinning AB vilket är en trygghet för dig som kund. Samtidigt jobbar vi för att till största del använda oss av miljöcertifierat material på alla våra byggen och samarbeta med återvinningsleverantörer av hög kvalitet.

Din helhetsentreprenör

Vi vet hur jobbigt det kan vara att behöva anlita flera olika hantverkare för jobbet man vill ha gjort. Att behöva samordna och projektleda hela arbetet själv. Därför erbjuder vi alltid helhetslösningar där vi tar hand om hela din takläggning från start till färdigt tak, något som är både smidigt och kostnads- och tidseffektivt för dig som kund.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak