Byt tak i tid

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka. Du kan själv kontrollera taket och på så sätt förebygga större skador. Läs på vår sida om ”takbyte” hur du kollar ditt tak. Ett bra tak är inte bara en trygghet för dig som bor i huset, utan höjer även marknadsvärdet på ditt hus. Allt för många förbiser att se över eller lägga nytt tak innan det är för sent, det är en investering för framtiden och en trygghet för hushållet. Vill du ha hjälp med att kolla över ditt tak och få förslag på ett passande arbete? Prata gärna med våra takläggare i Halmstad för mer information om just ditt tak.

Takläggare i Halmstad & hela Halland

Vi på Västra Götalands Tak är ditt trygga och säkra val av takläggare i Halmstad & hela Halland.

Vi på Västra Götalands Tak AB utför kompletta takläggningar, takrenoveringar och måleriarbeten i Halmstad och hela Halland. Vi arbetar året om och inget arbete är för stort eller litet för oss. Hållbarhet och kvalitet är viktiga och avgörande frågor för oss. Vi använder oss därför utav tåliga material av högsta kvalitet. Genom att använda tåligt material av hög kvalitet får taket en lång livslängd och en trygg och nöjd kund. Vi erbjuder takläggningar för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Alla jobb som vi utför är viktiga för oss och behandlas med största respekt. Vi vill att du som kund ska bli nöjd och känna dig trygg genom hela processen med oss.

Vi lägger tegeltak, betongpannor, plåttak och papptak. Samtliga av våra takpannor är noggrant ytbehandlade för att på bästa möjliga vis stå emot väder och vind. Med våra erfarna takläggare i Halmstad och högkvalitativa takmaterial kan du som kund känna dig trygg.

Solenergi och solpaneler i Halmstad? Vi hjälper dig!

Det är svårt att inte njuta av solens närvaro i Halmstad, med solpaneler och solceller installerade blir njutningen dubbel. Vi på VGTak utför nämligen inte bara takarbeten utan erbjuder också solenergilösningar. Vi samarbetar med en känd aktör på marknaden och kan därmed tillhandahålla solpaneler och solceller till våra kunder i Halmstad. Vill du veta mer om hur du kan skapa hållbar och miljövänlig energi på hemmaplan? Hör av dig!

Takservice med kunden i fokus

Halmstad förtjänar en takservice som går utöver det vanliga. Vi förstår vikten av att ha en helhetslösning för våra kunder. Därför erbjuder vi inte bara takläggning, utan även de extra bygg- och snickartjänster som kan behövas. Med vår breda kompetens och engagemang, ser vi till att ditt takprojekt överträffar dina förväntningar.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak