Byt ditt tak i tid

När det gäller tak är det viktigt att man agerar i tid och inte väntar tills det börjar läcka in. Då riskerar man att få större problem som exempelvis fuktskador i huset som kräver mer omfattande arbeten för att åtgärda. Genom att vara ute i god tid kan man alltså spara både tid, pengar och energi. Läs mer om takbyten och vad du ska tänka på!

Kontakta din takläggare i Oskarshamn

Du kan alltid kontakta oss på Västra Götalands Tak för alla sorters takarbeten. Vi utför takläggningar, takrenoveringar & underhåll samt måleri- och byggarbeten i hela Sverige. Nöjda kunder är det viktigaste för oss och tack vare lång erfarenhet och material av högsta kvalitet håller våra arbeten alltid hög standard. Vi är experter på tak helt enkelt!

Solenergi i Oskarshamn – vi hjälper dig

Vi kan inte bara tak på företaget, utan kan också erbjuda tjänster inom solenergi. Kanske är det dags för dig att ta klivet in? Vi tillhandahåller både solpaneler och solceller i Oskarshamn. Det här genom ett nära samarbete med ett företag i branschen. På det sättet kan vi erbjuda både helhetslösningar inom tak, samt enskilda insatser med bara solceller och solpaneler. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Hör av dig!

Där kusten möter kvalitet

I Oskarshamn, där havets brus blir en del av vardagen, vet vi att varje tak behöver särskild omsorg. Vi förstår vikten av att erbjuda en helhetslösning för våra kunder. Utöver takläggning, erbjuder vi även de bygg- och snickartjänster som kan behövas. Våra snickare och byggare arbetar tillsammans för att ge ditt tak den hållbarhet det förtjänar. Med oss får du en partner som ser till att ditt tak står emot både tid och tidvatten.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak