Byt ditt tak i tid

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka. Du kan själv kontrollera taket och på så sätt förebygga större skador. Läs på vår sida om ”Sjuka tak” hur du kollar ditt tak. Ett bra tak höjer inte bara marknadsvärdet på ditt hus utan ser också till så att inget vatten kommer in.

Vi har utfört kompletta takläggningar och takrenoveringar och har över 25 års erfarenhet. Eftersom vi hjälper till med hela arbetet så kan ni känna er säkra med oss. Det betyder att vi byter eller lägger inte bara taket, vi tar hand om alla transporter och inköp och ser också till så att allt byggavfall sorteras rätt.

Vi säkerställer att de leverantörer vi använder oss utav endast levererar högsta kvalitet av material. Välkommen till att kontakta oss om du behöver hjälp med ditt tak i Borås, Kinna eller Fristad.

Solceller och solpaneler i Borås? Vi hjälper dig!

Vi på Västra Götalands Tak erbjuder inte bara våra kunder takarbeten av högsta kvalitet. Vi tillhandahåller också solceller och solpaneler till våra kunder i Borås med omnejd. Genom ett samarbete med en aktör i branschen hjälper vi dig fram till bästa möjliga lösning. Är du ute efter egenproducerad, hållbar el? Tveka inte att höra av dig!

Takmästarna Du Kan Lita På

Borås är känt för sina vackra byggnader, och vi är stolta över att bidra med vår expertis inom takläggning. Men vi vet också att det ibland krävs mer än så. Oavsett om det är mindre snickarjobb eller större byggprojekt, är vi här för att hjälpa till.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak