Byt tak i tid

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka. Du kan själv kontrollera taket och på så sätt förebygga större skador. Läs på vår sida om ”takbyte” hur du kollar ditt tak. Ett bra tak höjer marknadsvärdet på ditt hus samtidigt som det är avgörande för att skydda huset mot väder och vind. För att hålla huset i sin helhet i bra skick är det därför viktigt att man ser till att taket sköts och renoveras när det ska. Att anlita en takläggare i Varberg är en rimlig åtgärd för detta. Kontakta oss gärna, så berättar vi mer.

Din takläggare i Varberg

Västar Götalands Tak erbjuder takläggning, takrenovering och måleriarbeten i Varberg. Hållbarhet och kvalitet är våra ledord i alla projekt vi arbetar med, därför använder vi oss alltid av kvalitetsmaterial som ger lång livstid till alla tak vi lägger. Vi lägger de flesta typer av tak, bland annat tegeltak, betongpannor, plåttak och papptak. Alla takpannor vi använder är även ytbehandlade för stå emot väder och vind på bästa möjliga sätt. Vi jobbar också med kompletta helhetslösningar för våra tjänster, för att du som kund ska kunna slappna av och lita på att hela arbetet blir gjort. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar!

Vårt miljöansvar

När du anlitar Västra Götalands Tak som takläggare i Varberg kan du lita på att vi värnar om miljön i alla arbeten vi utför. Vi är alltid noga med att använda bra, miljöcertifierade material på alla tak vi jobbar med. Efter varje projekt sorteras allt avfall och skräp och återvinns i största möjliga mån för att göra så lite avtryck som möjligt på miljön. Vi samarbetar med återvinningsleverantörer av hög kvalitet och vi ingår även i Svensk Metallåtervinning AB.

Solceller och solpaneler i Varberg – vi hjälper dig

Förutom takbyten och andra takarbeten erbjuder vi även solceller och solpaneler i till våra kunder. Detta tack vare ett nära samarbete med en aktör inom solenergibranschen, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder i Varberg högkvalitativa solcellslösningar som uppfyller deras specifika behov. Så om du är intresserad av att bli grön och spara på dina energiräkningar, se till att kontakta oss redan idag!

Varbergs vindar vindar testar både hus och tak

I Varberg, där västkustens vindar blåser in, vet vi hur viktigt det är med tak som håller. Vi förstår vikten av att erbjuda en helhetslösning för våra kunder. Utöver takläggning, erbjuder vi även de snickartjänster som kan behövas. Med våra erfarna snickare, kan du vara säker på att ditt tak står emot både vind och väder. Med oss får du en partner som ser till att ditt tak blir en del av Varbergs storslagna kustlandskap.

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra duktiga takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak