Byt tak i tid

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka. Du kan själv kontrollera taket och på så sätt förebygga större skador. Läs på vår sida om ”takbyte” hur du kollar ditt tak. Ett bra tak höjer marknadsvärdet på ditt hus samtidigt som det är avgörande för att skydda huset mot väder och vind. För att hålla huset i sin helhet i bra skick är det därför viktigt att man ser till att taket sköts och renoveras när det ska.

Din takläggare i Varberg

Västar Götalands Tak erbjuder takläggning, takrenovering och måleriarbeten i hela Götaland. Hållbarhet och kvalitet är våra ledord i alla projekt vi arbetar med, därför använder vi oss alltid av kvalitetsmaterial som ger lång livstid till alla tak vi lägger. Vi jobbar också med kompletta helhetslösningar för våra tjänster, för att du som kund ska kunna slappna av och lita på att hela arbetet blir gjort. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar!

Referenser

Detta är några få exempel på tak som vi har fått i uppdrag att byta. Några är mer krävande än andra men inget tak är för svårt för våra takläggare.

Referenstak(9)
Referenstak(8)
Takläggare Göteborg
Referenstak(6)
Referenstak(5)
Referenstak(3)
Referenstak(2)
Trevåningshus-tak
Gult-hus-rött-tak(1)
Gult-hus-rött-tak