vgtak-1

KOMPLETTA TAKRENOVERINGAR

DIPLOMERADE TAKLÄGGARE

30vattentatt
vgtak-2

FASTA PRISER

Garanti

SNABBA JOBB

30-ÅRS GARANTI

vgtak-3

Våra målare erbjuder måleritjänster

Västra Götalands Tak AB, din målerifirma, hjälper dig när det är dags att måla eller tapetsera om. Vi utför målartjänster både in- och utvändigt och ser till att du som kund alltid är nöjd av slutresultatet. Vi har lång erfarenhet av både nybyggnationer och vid måleri av renoveringsobjekt, såväl privata som statliga och företagsobjekt. Som specialister på att behandla ytor säkerställer vi att slutprodukten allt är perfekt och att resultatet håller länge.

Målarpenslar, målare, måleri, målerifirma

Vårt miljöansvar

Som målerifirma ingår Västra Götalands Tak AB i Svensk Metallåtervinning AB tar vi hand om och sorterar alla rester av våra jobb. Du som kund slipper att ta hand om avfallet samtidigt som du kan vara säker på att vi ser till att det i största möjliga mån återvinns. Genom att använda miljöcertifierade materialtillverkare och duktiga återvinningsleverantörer bidrar vi till en mindre negativ miljöpåverkan.

Miljö
maleritillbehor

Måla om huset eller lägenheten – en värdehöjare

Funderar du på om det är lönsamt att anlita någon till att måla om? Ett nymålat hus ger inte bara ett bra skydd mot väder och vind. Det skapar även ett fräscht och snyggt utseende till hela huset. Flera fastighetsmäklare menar att ha det nymålat och fräsch är en riktigt bra investering för att höja marknadsvärdet. Kontakta oss om du behöver målare i Göteborg.

Leverantörer

Vi använder oss alltid av produkter med kända fabrikat från ledande leverantörer. Eftersom ditt nya tak ska hålla i många år används självklart de bästa produkterna. Tillsammans med dig går vi igenom de olika valen av takprodukter och du bestämmer själv vilka du tycker passar bäst till just ditt hus. Letar du efter en takläggare i Borås, Jönköping, Nässjö, Göteborg eller Kalmar? Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa att måla om.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!