Ska du byta tak och är i behov av en takläggare i Jönköping

Du hittar oss på Hjortronvägen 4, Jönköping. Kontakta oss direkt på telefon 036 – 30 88 44 eller via kontaktformuläret nedan.

Kontaktformulär

7 + 0 = ?

Byt tak i tid

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka. Du kan själv kontrollera taket och på så sätt förebygga större skador. Läs på vår sida om ”takbyte” hur du kollar ditt tak. Ett bra tak höjer marknadsvärdet på ditt hus.

Takläggning i Jönköping är vårt expertisområde. Vi har lång erfarenhet och hjälper dig i alla typ av projekt. Arbeten vi gjort omfattar både hyresrätter, bostadsrättshus samt villor och industri. För att det ska vara lättare för dig har vi helhetslösningar. Låt oss hjälpa dig med takbytet och takläggningen i Jönköping och vi ser alltid till att du är helt nöjd med ditt nya tak!

Våra takläggare i Jönköping har lång erfarenhet och uppdaterar sig kontinuerligt med ny utbildning, därför kan vi med stolthet lämna ” 30 års vattentätt-Garanti”. Med vår ”100% Nöjd kund-Garanti” kan du dessutom känna dig trygg med våra takläggare under hela takläggningen. Från det första besöket till det färdiga taket. Välkommen att kontakta Västra Götalands Tak för takläggning i Jönköping redan idag!

Måleri

Vi hjälper även till med måleri i Jönköping. Som målerifirma tar vi ett helhetsansvar och ser till att ditt hus eller din lägenhet blir som sprillans ny. Vi återvinner och tar ett ansvar för miljön när vi arbetar med projekt, så att du kan känna dig trygg.