Ska du byta tak och är i behov av en takläggare i Borås

Du som söker takläggare i Borås för att byta tak kan kontakta oss på telefon  033 – 12 01 40 eller via kontaktformuläret nedan.

Kontaktformulär

3 + 1 = ?

Byt tak i tid

Vänta inte med att byta tak tills det börjar läcka. Du kan själv kontrollera taket och på så sätt förebygga större skador. Läs på vår sida om ”Sjuka tak” hur du kollar ditt tak. Ett bra tak höjer inte bara marknadsvärdet på ditt hus utan ser också till så att inget vatten kommer in.

Våra takläggare i Borås har lång erfarenhet och uppdaterar sig kontinuerligt med ny utbildning, därför kan vi med stolthet lämna ” 30 års vattentätt-Garanti”. Med vår ”100% Nöjd kund-Garanti” kan du dessutom känna dig trygg med våra takläggare under hela projektet. Från det första besöket till det färdiga taket. Välkommen att kontakta Västra Götalands Tak i Borås redan idag!

Vi har utfört kompletta tagläggningar och takrenoveringar och har över 25 års erfarenhet. Eftersom vi hjälper till med hela arbetet så kan ni känna er säkra med oss. Det betyder att vi byter eller lägger inte bara taket, vi tar hand om alla transporter och inköp och ser också till så att allt byggavfall sorteras rätt.

Vi säkerställer att de leverantörer vi använder oss utav endast levererar högsta kvalitet av material. Välkommen till att kontakta oss om du behöver hjälp med ditt tak i Borås.